Esnafa "Kredi Faizi Güncellemesi" Darbesi Meclis'e Taşındı! Esnafa "Kredi Faizi Güncellemesi" Darbesi Meclis'e Taşındı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesindeki seçim atmosferi giderek hareketlenirken, Ak Parti'nin belirlediği aday olan Gökhan Saygı, adaylığına resmiyet kazandırdıktan sonra seçim çalışmalarına hız kazandırdı. İlçe halkının beklentilerine cevap verebilmek için yoğun bir tempoyla saha çalışmalarını sürdüren Saygı, ilçenin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 21.15.57 (3)

Gün içerisinde sıklıkla tüm esnafı ziyaret eden Saygı, halkın istek ve ihtiyaçlarını dinleyip özenle not alarak halkın sorunlarına daha şimdiden çözüm arıyor.

Saygı'nın seçim çalışmalarında 31 Mart Yerel Seçimleri için Ak Parti Belediye Başkan A. Adaylığı başvurularını yapmış Soner Çizen, Hakan Şık, Sezayi Çetin, Muharrem Akyüz, Salih Kıvanç, Engin Gül gibi önemli isimlerin de kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayıp adayın yanında olduğu gözlerden kaçmıyor. Tüm aday adaylarının yanında olup destek vermesi birlik ve beraberlik için örnek oluşturacak bir görüntü olmasının yanı sıra parti içi rekabet olmadığını ve tek amacın halka hizmet olduğunu destekler nitelikte bir davranış oluyor.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 21.15.57 (1)

Tüm Teşkilat Yanında!

Gökhan Saygı'nın tüm çalışma ve ziyaretlerinde Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzat Filiz, Ak Parti Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı İlknur Koç, Milliyetçi Hareket Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Yakup Gazi Tantan bir an olsun kendisini yalnız bırakmıyor.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 21.15.57 (2)

Editör: Haber Merkezi