YouTube hesabınıza erişemediğinizde veya farklı durumlar nedeniyle giriş yapamadığınızda, hesabı geri almak için bazı işlemler uygulayabilirsiniz. Ancak bu tarz durumlarda hesabınızı neden geri almak istediğiniz önemlidir. Çalınma vb. durumlarda daha farklı işlemler gerekirken şifre unutma veya mail unutma gibi durumlarda ise daha kolay yoldan çözüm bulunabilmektedir.

YouTube Kanalının Mail Adresi Nasıl Öğrenilir?

YouTube hesabınızın mail adresini unuttuysanız ve bu yüzden giriş yapamıyorsanız sadece birkaç adım ile e-posta adresinizi öğrenebilirsiniz. Bunun için YouTube resmi sitesine giriş yapın ve aşağıdaki adımları uygulayın;

1.   YouTube.com site adresine giriş yapın

2.   Sağ üst köşeden “Oturum Aç” kısmına tıklayın

3.   Mail adresi girdiğiniz kısmın altında “E-posta adresinizi mi unuttunuz?” yazısına tıklayın

4.   Ekrana gelen kısımda hesabınızda kullandığınız telefon numaranızı veya kurtarma mail adresinizi girin

Bu aşamalardan sonra bilgileri doğru girdiğinizde mail adresinizi öğrenebilir ve dilerseniz şifrenizi yenileyebilirsiniz.

Eski YouTube Hesabı Nasıl Kapatılır?

Eski ve bilgilerini hatırlamadığınız YouTube hesabınızı kapatmak istiyorsanız öncelikle hesap kurtarma işlemi yapmanız gerekmektedir. Hakkında hiç bir şey bilmediğiniz bir YouTube hesabının bilgilerini bulmak biraz zor olabilir. Bunun için aşağıdaki aşamaları uygulayarak hesabınızı bulma ihtimalinizi arttırabilirsiniz.

·     E-posta Adresi veya Telefon Numarası: Eğer eski hesabınıza bağlı olan bir e-posta adresi veya telefon numarasını hatırlıyorsanız, YouTube'un şifre sıfırlama seçeneklerini kullanarak hesabınıza erişmeye çalışın. "Şifremi Unuttum" veya "Hesabımı Kurtar" gibi seçeneklerle giriş yapabilir ve hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

·     Eski Cihazlar veya Tarayıcı Geçmişi: Hesabınıza daha önce giriş yaptığınız cihazları hatırlıyorsanız veya tarayıcı geçmişinize bakabilirseniz, bu bilgiler hesabınıza erişim sağlamanıza yardımcı olabilir. Geçmiş oturum açma bilgileri, tarayıcı geçmişinizde kayıtlı olabilir.

·     Google Hesabı Bağlantısı: YouTube hesapları genellikle Google hesapları ile bağlantılıdır. Eğer eski hesabınızı Google hesabınızla ilişkilendirmişseniz, Google hesabınıza giriş yaparak YouTube hesabınıza erişim sağlamaya çalışın.

·     YouTube Destek Ekibi ile İletişim: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, YouTube Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. YouTube'un "Yardım" veya "Destek" bölümünden destek talebi oluşturabilir ve hesabınıza erişim sorununuzu açıklayabilirsiniz.

Bu aşamaları tamamlayıp hesabınıza eriştikten sonra sadece birkaç adımda YouTube hesabınızı kapatabilirsiniz.

1.   YouTube Studio'ya giriş yapın.

2.   Sol kenar çubuğundan "Ayarlar"ı seçin.

3.   "Kanal" ve ardından "Gelişmiş Ayarlar"ı seçin.

Üretken yapay zeka hukuk mesleğini değiştiriyor. Üretken yapay zeka hukuk mesleğini değiştiriyor.

4.   Alt bölümde yer alan "YouTube İçeriğini Kaldır" düğmesini tıklayın ve istendiğinde oturum açma bilgilerinizi girin.

5.   "İçeriğimi kalıcı olarak silmek istiyorum" seçeneğini işaretleyin.

6.   Kanalınızı silmek istediğinizi doğrulamak için ilgili kutuları seçin.

7.   Son olarak, "İçeriğimi sil" seçeneğini tıklayarak işlemi tamamlayın.

YouTube Hesabı Kapanınca Aboneler Gider mi?

YouTube hesabınızı kapattığınızda bütün verileriniz silinir. Herhangi bir ihlal nedeniyle de kapatılan hesapların aynı şekilde aboneleri silinir. Ancak ihlal nedeniyle kapatılan hesabınızı tekrar açtırabilirseniz, hesabınızda herhangi bir değişiklik olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

Güvenilir YouTube Abone Nasıl Satın Alınır?

YouTube hesabınızda daha fazla etkileşim ve abone istediğiniz durumlarda, satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ancak YouTube abone satın alma işlemi yaparken dikkatli olmalı ve güvenilir olduğundan emin olmadığınız sağlayıcılardan alışveriş yapmamalısınız.

Hesaplarınıza satın aldığınız abonelerin gerçek ve kaliteli olması, hesabınızın otoritesi için son derece önemlidir. Bu aboneler filtrelerden geçmekte ve sahte olduğu tespit edildiğinde düşüş veya en kötüsü hesap kapanması gibi durumlar meydana gelebilmektedir.

Ancak SosyalDigital gibi kaliteli ve güvenilir sağlayıcılardan alışveriş yaparsanız bu tarz olumsuz durumlar ile karşılaşmazsınız. Tam tersi aldığınız aboneler hesabınızın genel etkileşimini arttırır ve otoritesini yükseltir.

Güvenilir firmalar aşağıdaki özellikler taşımalıdır;

·     Olumlu Müşteri Yorumları

·     Hızlı Destek Sistemi

·     Garantili Servisler

·     Hızlı ve Sorunsuz Telafi İmkânı

·     Güvenilir Ödeme Sistemleri

YouTube abone satın almak için araştırma yaptığınızda karşınıza birçok platform çıkar. Bu alanda hizmet verenlerin sayısı bir hayli fazladır. Ancak güvenilir hizmet veren firmaların sayısı oldukça azdır. Bir sağlayıcıdan YouTube abone satın almadan önce yukarıdaki maddeleri sağaldığından emin olup sonradan alışverişinizi yapmalısınız. Böylelikle güvenilir YouTube abone satın alabilirsiniz.

YouTube Abone Satın Almanın En Güvenilir Adresi SosyalDigital!

Bu platform, uzun zamandır sosyal mecralar için güvenilir paket satış imkânı sunmaktadır. Binlerce olumlu müşteri yorumuna sahip olmakla beraber bu sektörde güvenilir bir marka haline gelmiştir. Hizmet kalitesi ve güvenilir ödeme yöntemleri ile YouTube abone satın al hizmetinde her zaman öncü olmuştur.

YouTube hizmetleri ve diğer birçok platform için SosyalDigital üzerinden hızlı bir şekilde işlem sağlayabilirsiniz. Popüler olmak, keşfete düşmek veya marka bilinirliğini arttırmak için birçok hizmeti kullanabilirsiniz. Kesintisiz ve garantili hizmetler anında işleme alınmakta ve hemen gönderilmektedir.

Sizlerde YouTube hesaplarınızda yüksek abonelere sahip olmak için SosyalDigital hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Hizmetlerin kalitesini bizzat deneyimledikten sonra yorum olarak belirtebilir ve daha sonra alacak olan kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi