Ayhan Barut, herkesin yeni yılını kutladı

  • "2023 yılı gibi tüm sorunları da geride bırakacağız"
  • "Yeni yılda zorlukları aşıp refaha kavuşacağız"
  • "2024 yılı sağlık, huzur ve mutluluk getirsin"

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, tüm yurttaşların yeni yılını kutladı. Türkiye'nin 2023 yılında da deprem başta olmak üzere oldukça zor zamanlar geçirdiğini bildiren Barut, "Ülkemiz uzun zamandır, hayli güç zamanlar yaşıyor. Halkımız AKP politikaları nedeniyle büyük bir mağduriyet içinde. Biz de bu karanlık tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnanıyoruz ki 2024 yılında hep beraber başaracağız! Yerelden genele doğru bir başarı öyküsünü mutlaka gerçekleştireceğiz. Bu duygularla sağlık, mutluluk ve huzur dileğiyle yeni yılınızı kutluyoruz. İyi yıllar!" dedi.

"2024 YILI UĞURLU GELECEK"

Geride bıraktığımız 2023 yılında tüm dünyanın ve ülkemizin savaşlar, ekonomik kriz ve deprem gibi sayısız felaketle karşı karşıya kaldığını anımsatan Ayhan Barut, özellikle Şubat 2023 depremleri ve Gazze'deki İsrail'in insanlık dışı saldırılarıyla büyük acılar yaşandığına işaret etti. AKP iktidarının sorunları çözmek yerine daha da derinleştirdiğini ifade eden Barut, "Biz AKP eliyle her geçen gün daha derinleşen sorunlara çözüm üretmek için mücadele etmeyi sürdürüyoruz. Umuyorum ki 2024 yılında tüm yaralarımızı saracağız, ocakları söndüren ekonomik krize, açlık, işsizlik, yoksulluk, adaletsizlik ve haksızlıklara son vereceğiz. Yeni yıl, 2024 hepimize uğurlu gelecek. Her bir köşesi cennet olan güzel ülkemizde halkımızın artık yüzünü güldüreceğiz" diye konuştu.

"YENİ YILA UMUTLA GİRİYORUZ"

Türkiye'de esnafından çiftçisine, sanayicisinden emeklisine toplumun tüm kesimlerinin feryat figan içinde dertlerine çare aradığını aktaran Ayhan Barut, şunları kaydetti:

Generali Grubu, Prim Rakamını 82,5 milyar €’ya çıkardı Generali Grubu, Prim Rakamını 82,5 milyar €’ya çıkardı

"Halkımızın ocağına incir ağacı diken AKP iktidarı çiftçileri, tüketicileri, emeklileri, esnafı, kadınları, işsizleri, emekçileri perişan etti. Can yakan yanlış politikalarla halkımızın ümüğünü sıktılar, ülkemizi ekonomik, sosyal, kültürel her alanda geri bıraktılar. Maalesef tıpkı geçen yıllarda olduğu gibi 2023 senesini de büyük sorunlarla, artan açlık-yoksulluk ve çaresizlik ikliminde uğurluyoruz. Bilinmeli ki tüm bu sorunları 2023 yılı gibi geride bırakmak zorundayız. Biz bu nedenle yaşanan sorunların çözümü için, yeni yılın, 2024 senesinin yeni umutlarla gelmesi adına mücadelemize devam ediyoruz. Bir kez daha 2024 yılına sorunların tümüyle çözüldüğü, daha yaşanabilir, özgür, huzurlu ve sağlıklı bir Türkiye umuduyla giriyoruz. Bizler inanıyoruz ki 2024 yılında hep beraber mücadele edip hep birlikte bunu başaracağız! Yerelden genele doğru bir başarı öyküsünü mutlaka destansı bir mücadeleyle yazacağız. Bu duygularla sağlık, mutluluk ve huzur dileğiyle herkesin yeni yılını kutluyoruz. İyi yıllar."

Editör: Süleyman Devrim Boğa