Barut Haberleri

Barut haberleri ve güncel Barut gelişmeleri, Barut ile ilgili tüm video, Barut fotoğrafları ve Barut haberleri Habere Güven sitemizde


Gündem

Barut, "AKP iktidarının yangından mal kaçırır gibi 'Ben bilirim, ben yaptım oldu' anlayışını doğru bulmuyoruz. Bunlar sorunları çözmüyor, üstüne çoğaltıyorlar"

Günün İçinden

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı. "Daha güzel günlerde, nice bayramlar kutlayacağız" dedi.

Tarım

Barut; Tarımsal destekler hem yetersiz, hem de anlamsız kalıyor. Tarımsal destekler, sürekli artan maliyetler karşısında devede kulak bile değil.

Ekonomi

Ayhan Barut; "Beyzadelerin tuzu kuru ama halkımız perişan halde. Çekin elinizi ülkemizin üstünden ve cebimizden. Düşün artık yakamızdan!"

Tarım

Ayhan Barut; AKP ithalat sevdasından vazgeçmiyor. İthalat sevdanız, dolar sevdanız batsın! Bitsin artık bu yapılan haksızlık ve yanlışlar.

Tarım

Ayhan Barut; "2023 yılında yaklaşık 2 milyon ton narenciye ihracatı yapılmış, 1 milyar doların üzerinde gelir getiren ürün şu anda...

Siyaset
Ekonomi

Barut; Ekonomik krizin mağdur ettiği, zor günler geçiren esnaf, sanatkar ve çiftçilerimizin en azından işletmelerinin açık kalması, için destek verin.

Tarım

Barut, "Üreticimizin ürünü para etmiyor ama 'Yerliyiz ve milliyiz' diye algı yapanlar ise yine yabancı ülkelerin çiftçilerine çalışıyor."

Tarım

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Tarım Bakanı Yumaklı'nın 'ödedik' açıklamasının gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Çevre

Barut, 13 ilde 6 milyon metrekareden fazla orman vasıflı alanın orman sınırları dışına çıkartılmasına dair Cumhurbaşkanlığı kararını sert sözlerle eleştirdi.

Siyaset
Tarım

Barut, Bu şartlarda üretici kazanamadığı için ineklerini kesime göndermeye devam ediyor, yurttaşlarımız ise bakkal ve marketlerden süt alamaz hale geliyor.

Günün İçinden

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını coşkuyla kutladıklarını söyledi.

Günün İçinden

2024 yılında tüm yaralarımızı saracağız, ocakları söndüren ekonomik krize, açlık, işsizlik, yoksulluk, adaletsizlik ve haksızlıklara son vereceğiz.

Gündem

Ayhan Barut, Adana'da 3 gün arayla iki ayrı eski hastanende meydana gelen yangınları Meclis gündemine taşıdı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu