İsmet Ertekin'den Oğluna Devredilen Şirketin Denetim Belgesi Mahkeme Kararıyla İptal Edildi.
 

Türkiye’de  faaliyet gösteren Öz Anadolu Yapı Denetim Şirketi'nin sahibi İsmet Ertekin'den oğlu Selim Ertekin'e devredildiği ancak sonrasında yaşanan bir gelişmeyle şirketin denetim belgesinin mahkeme kararıyla iptal edildiği ortaya çıktı.İnşaat Mühendisi Selim Ertekin'in sahibi olduğu Öz Anadolu Yapı Denetim Şirketi'nin denetim belgesi numarası 496 olarak kaydedilmişti. Ancak Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Selim Ertekin'e görevi kötüye kullanma ve güveni kötüye kullanma iddialarıyla ilgili olarak harekete geçti.Bakanlık tarafından yapılan inceleme sonucunda, Öz Anadolu Yapı Denetim Şirketi'nin belgesinin mahkeme kararıyla iptal edildiği ve bu iptalin  Ankara 10. İdare Mahkemesinin 28.12.2023 tarihli E. 2023 / 1534  Karar 2023 / 2478 sayılı kararı iptal edilmiştir .

Whatsapp Image 2024 04 07 At 17.07.15

2 Şubat 2024 tarihinde Kamuya  belirtilmiştir .Bu gelişme, İsmet Ertekin'in oğlu Selim Ertekin ve diğer çalışanlarının kaçak inşaatlarla ilgili denetim görevlerini ve güveni kötüye kullanarak usulsüzlük yaptığına dair iddiaları yeniden gündeme getirdi.Sinan Ertekin'in de kaçak inşaatı yapanlar arasında olduğu belirtilirken, bu durumla ilgili olarak ilgili mercilerin harekete geçmesi bekleniyor ..!
ertekingroup.com

Adana Emek ve Demokrasi Güçleri; Deniz’ler İşçi Sınıfı ve Ezilen Halkların Mücadelesinde Yaşamaya Devam Ediyor Adana Emek ve Demokrasi Güçleri; Deniz’ler İşçi Sınıfı ve Ezilen Halkların Mücadelesinde Yaşamaya Devam Ediyor

Whatsapp Image 2024 04 07 At 17.07.05

Editör: Haber Merkezi