• BAŞKAN TEKİN,  “ ETİK DAVRANIŞ İLKELERİNE UYMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ ”
  • TEKİN, “ GEREKLİ ADIMLAR TİTİZLİKLE ATILACAK ”
  • BAŞKAN TEKİN’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan ve Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü’nün de merkezinde yer aldığı konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Tekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi,

Saygıdeğer Seyhan Halkı,

“Bir yerel yönetim kurumu olarak belediyeler kamu hizmeti veren, yasayla bağlı kuruluşlardır. Bu kuruluşlarda görev üstlenmiş olanlar etik davranış ilkelerine uymakla yükümlü, hukukun üstünlüğünü, dürüstlüğü, hakkaniyeti içselleştirmiş, halka karşı sorumluluk duygusu yüksek kişiler olmalıdır. “

BAŞKAN SEÇER’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI BAŞKAN SEÇER’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE KARŞILADIM

“Son günlerde yaşanan üzücü olaylar, bu ilkelerin ne kadar önemli olduğunu hepimize bir kez daha hatırlatmıştır. Seyhan belediyesi çalışanları da tüm kamu görevlileri gibi hukuku ve toplumun ortak yararını her şeyin üstünde tutmakla yükümlüdür. Bu bağlamda Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü’nün merkezinde yer aldığı olayları büyük bir üzüntüyle karşıladığımı ve gerekli adımların titizlikle atılacağını belirtmek isterim.”

HAKLARA VE İNSANA SAYGIYI HER ŞEYİN ÜSTÜNDE TUTACAĞIM

“Ben bu inancı üstlendiğim her görevde yol gösterici bir ilke olarak benimsedim. Şiddetten ve çatışmadan uzak, barışçıl ve adil bir yönetim benim siyasi anlayışımın temelini oluşturmaktadır. Görev başında olduğum sürece bu ilkeleri her zaman koruyacağımı, haklara ve insana saygıyı her şeyin üstünde tutacağımı huzurunuzda bir kez daha taahhüt etmek isterim. Ben ve çalışma arkadaşlarım bize gösterdiğiniz güvene layık olmaya, daha iyi bir gelecek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Saygılarımla,

Oya Tekin

Seyhan Belediye Başkanı

Editör: Haber Merkezi