• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
23°

Seyhan Haberleri

Seyhan haberleri ve güncel Seyhan gelişmeleri, Seyhan ile ilgili tüm video, Seyhan fotoğrafları ve Seyhan haberleri Habere Güven sitemizde


Emek

1 Nisan 2024 - 15 Haziran 2025 tarihlerini kapsayacak şekilde aylık net 12.000 TL toplu sözleşme farkı ödenmesi teklif edilmiştir.

Yerel Haberler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Seyhan’ın yollarını modern hale getirmeye kararlı olduklarını söyledi.

Çevre

Seyhan Belediyesi’nin aldığı bir kararla yer altına alınan aynı çöp konteynerleri kapatılmakta, eskiye dönülmekte, yer üstü konteynerleri konulmaktadır.

Emek

Tüm Bel-Sen Adana Şube; Gelin, emekten yana demokratik bir toplum düzeni için yasaklamalara ve hukuksuzluklara birlikte cevap olalım.

Günün İçinden

Seyhan Belediyesi’nin, yaz tatilinin daha verimli ve eğlenceli geçmesi amacıyla planladığı yaz kursları başladı.

Gündem
Gündem
Çevre

Seyhan Belediyesi ile Adana Ekoloji Platformu arasında uzun soluklu ve verimli bir ilişkinin başlangıcı olacağına inanıyor ve umuyoruz.

Gündem

Tekin, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Burhanettin Bulut’un ziyareti bizlere mutluluk verdi. Kendisine bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Gündem

Seyhan belediyesi çalışanları da tüm kamu görevlileri gibi hukuku ve toplumun ortak yararını her şeyin üstünde tutmakla yükümlüdür.

Gündem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kapsamında gerçekleşecek şenliklerde değişik etkinlikler düzenlenecek

Çevre

Sayın yeni Seyhan Belediye Başkanı ve yetkilileri; Atatürk Çocuk Parkını işgalden kurtarın, kaçak yapıları temizleyin, çocuk parkını çocuklara geri verin.

Yerel Haberler
Siyaset
Yerel Haberler

Seyhan Belediye Başkanlığı Koşusunda zafere uzanan Safkanın ödülünü Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Antrenörü Servet Doğan'a takdim etti.