Eğitim Sen tarafından Eğitim Çalışması gerçekleştirildi. Selman-ı Pak Kültür Merkezi’nde Sendikal İletişim ve Örgütlenme başlığı altında ele alınan Eğitim Çalışması’nın açılış konuşmasını Şube Eğitim Sekreteri Seçil Sönmez gerçekleştirdi.

Eğitim Çalışması Eğitim Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Ramazan GÜRBÜZ, Genel Mali Sekreter Ahmet Karagöz ve eğitim uzmanı Dr. Erkan Aydoğanoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

"Sendikal İletişim ve Örgütlenme" başlığı altında ele alınan Eğitim Çalışmasının açılış konuşmasını Eğitim Sen Adana Şube Başkanı Hüseyin Kaya gerçekleştirdi.  Kaya sendikal ve önümüzdeki süreç ile ilgili bilgilendirmesinin ardından, eğitim çalışmasına geçildi.

Eğitim Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Ramazan Gürbüz konuştu. Gürbüz yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Bazı illerde online, bazı illerde de yüz yüze eğitim çalışmaları gerçekleştirdiklerini aktaran Gürbüz, yaptıkları çalışmalarla ilgili kapsamlı bilgiler aktardı.

Eğitime katılan üyelere eğitim uzmanı Dr. Erkan Aydoğanoğlu'nun sunumuyla "Sendikal İletişim ve Örgütlenme" konulu eğitim çalışması yapıldı.

Aydoğanoğlu, "Eğitim ve bilim emekçilerinin günlük yaşamda karşı karşıya kaldıkları sorunların kaynağını doğru anlamalarına yardımcı olmak, ekonomik, toplumsal, özlük ve mesleki sorunlar üzerinden onları sendikal mücadeleye kazanmak için ne yapmalı? Nasıl bir dil kullanılmalı?" konularına değindi.

Editör: TE Bilisim