İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun 13 Ekim 2021 Tarihinde Veda Mesajı Yayınlamış. Durgun İle Birlikte Çok Sayıda Gözaltı Olduğu İddia Ediliyor.

Gözaltına Alınan Veysel Durgun’un Veda Mesajı İse Halen Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün web Sayfasında Duruyor.

Başta İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun olmak üzere çok sayıdı yapılan gözaltılarla ilgili yetkililerin bir açıklama yapması bekleniyor.

Veysel Durgun’un Veda Mesajı

“Yaklaşık üç yıldır yürütmekte olduğum Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; müdür yardımcılarım, şube müdürlerim, ilçe müdürleri ve yöneticilerim, okul müdürü ve müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım, tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Adana'ya ibadet aşkıyla hizmet etmenin çabası içerisinde olduk.

Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamlarımızın hizmet makamları olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün Adanalılara açarak herkesin kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve devletimizin güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum.

Her veda bir başlangıçtır aslında. Her veda biraz da zamansızdır aslında. Her başlangıcın bir sonu vardır. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek. Sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde olmaktır. Adana'da görev yapmanın ve hizmet etmenin onur ve gururunu hep yaşayacağım. Tarihi ve doğasıyla güzel şehrimizde, güzel dostlar tanımak en büyük kazancımdır.

Görev sürecimin başından itibaren desteklerini hep yanımda hissettiğim başta Sayın Valime, Adana Milletvekillerime, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Basın Yayın Kuruluşlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, tüm Milli Eğitim camiasına ve bütün Adanalılara sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan tüm paydaşlarımıza, sonsuz teşekkür ederim.”

https://www.habereguven.com/adana-il-milli-egitim-muduru-veysel-durgun-gozaltina-alindi/
Editör: TE Bilisim