Oyunculuk kariyerinde başarı grafiğini sürekli yükselten Adanalı oyuncu Şengül Gökçen, korku ve aksiyon dolu muhteşem bir film ile beyaz perdede sevenleri ile buluşacak.

Aslen Adana Ceyhanlı olan güzel oyuncu, kariyerinin yanı sıra iyi bir anne olması özelliğiyle de dikkat çekiyor. İrem, İlayda ve Kuzey adında çocukları bulunan güzel oyuncu Gökçen, 2017 yılından bu yana birçok ünlü isimden de oyunculuk eğitimi alarak, kendini sürekli yeniliyor.

Radyo ve televizyon bölümü mezunu olan Şengül Gökçen, ilk oyunculuk deneyimini ‘Hayatın Çocukları’ projesinde başladı. Bu projedeki performansı ile film yapımcılarının dikkatini çekerek, sektörün gözde ismi olan güzel oyuncu Gökçen, başarı grafiğini birçok projede yer alarak sürekli yükseltti.

Birçok ünlü ismin de rol aldığı ‘Gizemli Köy’ adlı korku filminde ana castta rol alan Gökçen, bu süreç içerisinde dev yapım şirketlerinin üstlendiği ‘Baha Suyu’ adlı belgesel ve çok sayıda reklam filminde yer alarak magazin basınında çokça bahsedilen isim oldu. Son olarak, yaptığı yeni bir anlaşma ile gelecek günlerde çekimine başlanacak olan bir korku ve aksiyon filmi ile kendisini beyaz perdede sevenleri ile göreceğiz.

Editör: TE Bilisim