Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi 4. Geleneksel Ramazan Ayı Buluşması kapsamında üyeleri ile birlik ve beraberlik ruhu içerisinde dualar eşliğinde iftar yaptı.

AGSYD liler İftarda Buluştu

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi 4. Geleneksel Ramazan Ayı Buluşması kapsamında üyeleri ile birlik ve beraberlik ruhu içerisinde dualar eşliğinde iftar yaptı. Şube başkanı Mustafa Boz öncülüğünde gerçekleşen iftarda yerel basının içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve yaklaşan seçimlerde Adana’nın genel durumu sohbet konusu oldu.

Agsyd İftar Programi 4

İftar programına şube üyelerinin yanı sıra Yüreğir Demirspor Kulübünün sporcuları ve Yüreğir  Belediyesi Spor Şube Müdürü Ceyhun Öktem, Adanaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Selahattin Baynal ile Yüreğir Gücü Futbol Kulübü Başkan Vekili Fethi Özdemir de katılımda bulundu.

Anadolu Gazetecileri ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz; ‘Görevi devir aldığımız günden bu yana üyelerimiz ile istişarelerimizi sağlıklı yürütebilmek, derneğimizin misyonuna ve vizyonuna uygun meslektaşlarımızı derneğimize davet ederek üye sayımızı aktif tutmak için çalışıyoruz. Kamu yararı güden bir kuruluş olarak hiçbir belediye, resmi kurum ve kuruluştan maddi anlamda bir destek almadan dimdik ayakta durmaktan onur duyuyoruz. Derneğimiz hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir’ dedi. AGSYD Adana Şube Başkanı Boz iftar yemeğinin organizasyonuna katkıda bulunan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’e lojistik destekleri için teşekkür ederiz’ dedi.

Yüreğir Belediye personellerinden Ali Hayta’nın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan etkinlik iftar yemeğinin ardından sofra duası ile son buldu. 

ADD Adana Şube Başkanı İsa Kayadan; "Kuruluşlarının 84. yılında Köy Enstitülerini Unutmadık" ADD Adana Şube Başkanı İsa Kayadan; "Kuruluşlarının 84. yılında Köy Enstitülerini Unutmadık"

Agsyd İftar Programi

Agsyd İftar Programi 6

Agsyd İftar Programi 5

Editör: Haber Merkezi