ADANA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesin Kurban Bayramı'nı kutlayarak sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini paylaştı. Bayram tadında nice günler yaşamak için mücadele ettiklerini vurgulayan Barut, "Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun. İyi bayramlar diliyoruz. Yarınlarımızı hep 'bayram' tadında yaşamak için de mücadelemiz sürüyor. Mutlaka başaracağız" dedi.

"ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Çok uzun zamandır yaşanan ekonomik ve siyasi krizin salgın sürecinde daha da derinleştiğini, desteksiz bırakılan halkın açlık ve sefaletle boğuştuğunu, iktidarın ise çözüm adına hareket etmediğini dile getiren Ayhan Barut, "Her şeye rağmen, AKP'nin çözümsüzlükte ısrarcı olmasına rağmen halkçı politikalarımız ve çözüm üreten projelerimizle bu zorlukları hep birlikte mücadele ederek aşacağız. Ülkemize sahip çıkmayı sürdürerek, bayram tadında nice güzel günler yaşayacağız, halkımıza rahat bir nefes aldıracağız" diye konuştu.

"BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN"

Bir avuç insan dışında kimsenin halinden memnun olmadığına dikkat çekerek bu vahim tablonun mutlaka değişeceğini ifade eden Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"Elbette salgın gibi AKP belasından da mutlaka kurtulacağız. El ele verip, omuz omuza yaslanarak, birlik ve beraberlik ruhuyla, dayanışma duygularıyla mücadele ederek bunu başaracağız. Bu güzel ülkede 84 milyon insanımız rahat bir nefes alacak. Ülkemizin üstündeki bu kara bulutlar dağılıp güneşin aydınlığı her yeri saracak. Kimsenin dini, dili, inancı, etnik kökeni ve siyasi görüşü nedeniyle ötekileştirilip ayrımcılığa uğramadığı, barış ve huzurun egemen olduğu, mutlu ve refah dolu, sağlık dolu yarınlara kavuşmak dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum. Herkese iyi bayramlar."

Editör: TE Bilisim