Ayşe Özdoğan’ın ablasıyım. Ayşe cezaevinde yaşayamıyor. Olması gereken ameliyatlar şu an erteleniyor. Hayati riski çok yüksek. Ayşe'nin tedavileri bitene kadar infaz ertelemesini talep ediyoruz. Kanunları hasta tutuklular için de uygulamanızı istiyoruz.

Ayşe Özdoğan'ın yüzünde aktif iltihap oluşturan ve sürekli kanayan bir ameliyat sonrası yara var. Bu yara hiç kapanmıyor. İltihap ona çok zarar veriyor. Cezaevinde temiz bir ortam yok. Tedavisi bitene kadar infaz erteleme talep ediyoruz.

Ayşe Özdoğan cezaevinde on birinci gününde iki kişinin yardımıyla banyosunu yapabildi. Bağışıklığı düşük. Steril ortama ihtiyacı var. İnfaz erteleme bekliyoruz.

Ömer Faruk Gergerlioğlu;

Denizli Cezaevinden her gün hastanelere taşınıp duruyor. Yetmiyor Denizli hastaneleri yetersiz kalıyor, hastayı takip eden Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi,hasta Denizli’den Antalya Cezaevi’ne kelepçeyle,hücrede götürülüyor saatler boyu.

Sezgin Tanrıkulu

Yargıçlara, savcılara, cezaevi müdürlerine, bakanlıklara sesleniyorum. İnsanların özgürlüklerini, yaşam haklarını ellerinden almayın. Hiç olmazsa bugünlerden sonra hukuksuzluklara imzalarınızı atmayın.

AyşeÖzdoğan Yaşamalı

KHKlı Platformları Birliği olarak Talebimiz

Ayşe Özdoğan'ın infazın ertelenmesi, tedavisinin yapılmasıdır! Yaşam hakkı en temel haklardan biridir!

Editör: TE Bilisim