Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, dayanışma vurgusu yaparak tüm emekçilerin İşçi Bayramı’nı kutladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda tüm emekçilerin İşçi Bayramı’nı kutlayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, dayanışma vurgusu yaptı.

TurkNet’ten 19 Mayıs’a Özel Film:   ‘Işığım Atatürk’ TurkNet’ten 19 Mayıs’a Özel Film:  ‘Işığım Atatürk’

I M G 0190

Başkan Aydar, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün, emeğin, dayanışmanın ve birlikteliğin günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü coşkuyla kutluyoruz. Bu özel gün, çalışma hayatının her alanındaki emekçilerin haklarını, mücadelelerini ve topluma kattıkları değeri vurgulamak için önemli bir fırsattır. Emeği ve emekçileri onurlandırmanın, haklarını korumanın temel bir sorumluluk olduğuna inanıyoruz. Tüm emekçilerin, güvenli ve adil bir çalışma ortamında, özgürce düşüncelerini ifade edebildikleri, haklarını alabildikleri bir toplum yaratmak için kararlılıkla çalışıyoruz. 1 Mayıs, demokrasi ve özgürlük için verilen mücadelenin sembolüdür. İnsanca çalışma koşulları sağlamak, hem bireyler hem de toplum için büyük önem taşır. Emekçilerin emeğini küçümseyen ve haklarını ihlal eden her türlü uygulamanın karşısında duracağız. Çünkü adalet ve insan hakları, hepimizin hakkıdır. Bu anlamlı günde, işçi ve emekçilere saygılarımızı sunarken, mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. Birlikte daha güçlü ve daha adil bir geleceği inşa etmek için dayanışma içinde olmalıyız.  İşçi ve Emekçiler Bayramı'nı kutluyor, tüm emekçilere sevgi ve dayanışma dolu bir gelecek diliyorum. Birlikte, daha adil ve demokratik bir dünya için mücadele etmeye devam edeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi