BELEMEDİK BUNGALOV EVLER HİZMETE GİRDİ

Pozantı Belediyesinin Belemedik Tabiat Parkına yapmış olduğu 28 metrekarelik 3 adet ahşap bungalov evler, bugün hizmete açılarak rezervasyon almaya başladı.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın ilçe turizminin gelişmesi için belediye atölyesi personelleri tarafından yapılan bungalov evler nihayet hizmete girdi. Türkiye’de ünü alıp başını giden Belemedik Tabiat Parkında Pozantı Belediyesi tarafından devlet demir yollarının arazisi kiralanarak hayata geçirilen Bungalov evler, kahvaltı dahil günlüğü 2 kişi 600 TL gibi bir fiyata kiralanabilecek.

Yetkili mercilerden edinilen bilgiye göre; sosyal medyada yankı uyandırarak beğeni toplayan ahşap bungalov evlere talep oldukça fazla olduğu belirtilirken 9 günlük kurban bayramı tatili ve sonrasına rezervasyonların dolduğu öğrenildi.

“AMACIMIZ POZANTI’YA VİZYON KAZANDIRMAK”

İnşa edilen bungalov evlerde, misafirlerin rahat edebilmeleri için tüm detayların düşünüldüğünü belirten Başkan Mustafa Çay, 4 kişilik bir ailenin 600 ile 750 lira gibi bir ücretle rahatça konaklayabileceğini ifade etti. Üretmek ve Pozantı’ya vizyon kazandırmak için tüm imkanları seferber ettiklerine dikkat çeken Başkan Çay, “Talepleri karşılayacak turizm yatırımları yapmak, bundan böyle hizmet şiarımız olacak” dedi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay

Editör: TE Bilisim