Proje Koordinatörü ve Siyasi iletişim uzmanı Bünyamin Deniz Kıraç uzun süredir bin bir emekle gerçekleştirdikleri kitap kampanyasını tamamladıklarını açıkladı.

Kıraç konuyla ilgili açıklamasında;

  • “Okumak bir UMUT'tur
  • Anlamak bir UMUT'tur
  • Anlatmak bir UMUT'tur
  • Yani her kitap bir UMUT'tur
  • Umut oturarak var olmaz üreterek var olur...” dedi.

Proje Koordinatörü ve Siyasi iletişim uzmanı olan Bünyamin Deniz Kıraç kitap kampanyasının detayları hakkında şu bilgileri paylaştı;

Merhaba dostlar

Şehit Öğretmenimiz "Senay Aybüke YALÇIN" adına düzenlediğimiz kitap kampanyasını mutlu sonla sonlandırdık...

Kitaplarımızı Çona köyü / Osmaniye ilimize götürdük VatandaşAhmet Demir ağabeyimiz teslim ettik... Ahmet abi bir yazar aynı zamanda Kuvâ-yi Milliyeci kendi imkanlarını zorlamış evinin bir odasını tüm insanların faydalacağı bir kütüphane yapmış bizde ona katkı koyduk boş rafları sizden gelen kitaplarla doldurduk....

Bizi orada karşılayan ikramlar  yapan ayrıca imzalı kitaplarını hediye eden yazarlarımıza teşekkür ediyorum...Sayın Ahmet Demir  / Sayın Serap Kaypak / Sayın Elife Ergan  / Sayın Emel Fettahlıoğlu benim gözümde çok kıymetli bu kıymetli insanlar kitap yazacak bizde onların kitaplarını köylere - ilçelere - illere dağıtacağız.

Amacım kimsenin fotoğrafının üzerine fotoğrafımı asmak değil yaptığım gönül işi birde bana yakışan bu dünyaya gelmişsem işe yarar olmalıyım.

Not - Herkes takım elbise giyebilir ama yakışanda daha şık durur...

Kitap dostlarıma ve gönüllü yol arkadaşlarıma teşekkür ..

Saygılarımla

Proje Koordinatörü ve Siyasi iletişim uzmanı Bünyamin Deniz Kıraç

Editör: TE Bilisim