CHP'li Bulut, “GENÇLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLDİĞİ BİR ÜLKE KURACAĞIZ” CHP'li Bulut, “GENÇLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLDİĞİ BİR ÜLKE KURACAĞIZ”

CHP'li Burhanettin Bulut, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun ‘Adana Havalimanı eğitim uçuşları için kullanılacak’ açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili  Burhanettin Bulut, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile “Adanalılar ne diyorsa Adana Havalimanı da o şekilde olacaktır” diyen dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun verdiği sözlere rağmen Adana Havaalanı’nın sadece eğitim uçuşları için kullanalacağı itiraflarına tepki gösterdi. 

Burhanettin Bulut, paylaşımında şu ifadelere yerverdi.

Verilen söz yine yalan oldu!

“Adanalılar ne isterse Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı öyle değerlendireceğiz” demişlerdi. Şimdi, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Adana Havalimanı eğitim uçuşları için kullanılacak” diyor. Deprem felaketi sonrası ayakta kalan ve stratejik önemi bir kez daha ortaya çıkan Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı sizlere kapattırmayacağız!

Bir kez daha söylüyoruz: Havalimanını kapatmak Adana’ya yapılacak en büyük ihanettir. Adana Şakirpaşa Havalimanı yenilenmeli ve genişletilmelidir.

Editör: Haber Merkezi