HP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez" sözlerine tepki gösterdi:

DEVA Partili Avşar; “Dertleri, daha demokratik yeni bir anayasa filan değil; ülkenin asıl sorunlarını gölgelemektir” DEVA Partili Avşar; “Dertleri, daha demokratik yeni bir anayasa filan değil; ülkenin asıl sorunlarını gölgelemektir”

“Kamunun kaynaklarını eşit ve adil bir şekilde vatandaşlara, yurttaşlara dağıtmadığınızı kendi ağzınızla itiraf ettiniz. ‘Bizden olursanız bize oy verirseniz, hizmet gelir’ demek istediniz. Bu Hatay’a bakmadığınızın gözlerinizi kapattığınızın resmen itirafıdır.”

AKP'nin 22 yıl boyunca istikrarlı biçimde uyguladığı bir politika var: Kamu kaynaklarını kendisine oy verenler ve vermeyenler arasında, şeffaflıktan ve eşitlikten uzak biçimde dağıtması. Ne yazık ki Hatay da bunun için bir istisna olmadı. Bizim siyaset üstü davranma çağrımız, iktidar partisi tarafından işitilmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay özelinde bunu açıkça itiraf etti. Ancak bizler siyasi şantaja boyun eğmeyecek; 31 Mart'ta hem büyükşehirde hem ilçe belediyelerinde cevabımızı güçlü biçimde vereceğiz. #Hatay #unutmadıkaffetmiyourz
Editör: Haber Merkezi