YOL HARİTAMIZ, KUTUP YILDIZIMIZ, ATATÜRK

Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yılında şükran ve minnetle yad ediyoruz.


Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe, insanlığa ve uluslara örnek olmuş bir önderdir. Milletçe, Türkiye Cumhuriyeti’ni dünyanın güçlü bir devleti olarak O'nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.


Bizlerin görevi, milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birbirimize kenetlenerek; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmaya devam etmek, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini aşmak olmalıdır.


Aldığımız emaneti Atatürk’ün gösterdiği hedefte taçlandırmak, Cumhuriyetimizi çok daha müreffeh bir devlet haline getirmek en temel görevimizdir.

ÖLÜMSÜZ AŞK, DİNMEYEN HASRET İLE…

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmak asla mümkün olmayacaktır.


Bizlere bıraktığı miras olan Türkiye Cumhuriyeti yine Atamızın yol göstericiliğinde mutlaka daha ferah ve aydınlık bir ülke durumuna gelecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Editör: Haber Merkezi