Milletvekili Perihan Koca, DEM Parti Akdeniz ilçe eş başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız ve partililerin de yer aldığı bir heyet Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’nu ziyaret etti.

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ziyareti

Koca5
Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, seçim çalışmalarının son günlerine girilirken çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili Perihan Koca, DEM Parti Akdeniz ilçe eş başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız ve partililerin de yer aldığı bir heyet Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’nu ziyaret etti. Ziyarette konfederasyon başkan ve yönetiminin yanı sıra amatör spor branşları temsilcisi antrenörler amatör sporlarda yaşanan sorunları dile getirdiler. En önemli sorunların başında yetersiz tesis ve uzak mesafedeki tesislere ulaşım konusunda yaşandığı dile getirilirken parti heyeti Akdeniz’in sporla anılan bir kent haline getirilmesi için yerel yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

CHP'Lİ HALICI 'ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT KALDIRILMALI' CHP'Lİ HALICI 'ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT KALDIRILMALI'


Çay Mahallesi Pazar Ziyareti


Perihan Koca ve beraberindeki parti heyetinin ikinci durağı Çay Mahallesi’ndeki semt pazarı ziyareti oldu. Semt pazarında Pazar esnafı ve halkla buluşan DEM Parti heyeti Akdeniz Belediyesi’nin kazanılması için seferberlik çağrısında bulundu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği çalışmanın ardından parti heyeti Sarıibrahimli programına geçti.


Sarıibrahimli Halk Toplantısı


Perihan Koca'nın bir sonraki durağı Sarıibrahimli Mahallesi’ndeki ev toplantısı oldu. Sarıibrahimli Mahallesi sakinleri olan ailelerle bir evin avlusunda gerçekleştirilen toplantıda parti heyeti Akdeniz Belediyesi’nin kazanılması halinde ortaya konulacak yönetim anlayışını anlatarak seferberlik çağrısı yaptı.

Koca4

Çay Mahallesi İftarı

DEM Parti Çay Mahallesi’nde iftar düzenledi. İftara Milletvekili Perihan Koca’nın yanı sıra DEM Parti il ve ilçe yöneticileri, partililer ve halk da katıldı.

Editör: Haber Merkezi