Tesettür modasının vazgeçilmezi olan desenli eşarp çeşitleri, her geçen gün yeni modeller ve tasarımlarla moda dünyasına yeniden katılmaktadır. Söz konusu bu eşsiz tasarımlar, her kombine uyum sağlayabildiği için kadınlar tarafından sıkça tercih edilir. Bu sayede her stil, desenli eşarplarla kendi kombinini taçlandırma imkanı bulabilir.

Desenli Eşarp Modelleri

Desenli eşarp modelleri ile insanlar istisnasız şıklığına şıklık katabilmektedirler. Nitekim her zevke ve renge uygun model bulabilmek de mümkün. İşte bunlardan bazıları:

·         Desenli Pamuk Eşarp: Her mevsim kullanılan bu eşarp modelleri, şık ve zarif kombinler için en tercih edilebilir eşarp modelleri arasında yer alır.

·         Twill Eşarp: Kayma ve bozulma yapmayan bu eşarpların, her mevsime uygun çeşitleri bulunmaktadır.

·         Sura Eşarp: Şıklık denilince akla ilk gelen modeldir çünkü %100 ipekten üretilmektedir. Tamamen ipek olmasından kaynaklı fiyatı biraz pahalıdır.

·         Saten Eşarp: Genellikle özel günler ve abiyeler için uygun olan bu eşarp modeli kaygan yapısı sebebiyle, bone ve iğne eşliğinde kullanılması gerekmektedir.

·         Rayon Eşarp: Polyesterden üretilen bu eşarp kafa dersine hava aldırmasıyla ve rahat tutmasıyla meşhurdur.

·         Viskon Eşarp: Hafif parlak ve şık görüntüsü ile kadınların vazgeçilmezi haline gelen bu eşarplar sportif tarzlar için oldukça uygundur.

·         Vual Eşarp: Yapısı itibariyle ipeğe benzeyen bu eşarplar, ince ve rahatlığı ile bilinmektedir. Günlük kullanıma çok uygundur.

·         Jakarlı Eşarp: Bu şallara ipliklerinin dokunması esnasında desen verilir. O yüzden bu eşarplar kendinden desenli eşarplar olarak bilinirler. Günlük kullanıma uygundur.

·         Desenli Piliseli Eşarp: 4 mevsime de uygundur. İç göstermeyen ve pamuk satenden yapılmış olan eşarplardan biridir. Birçok piliseli eşarp desenleri, şu an ki piyasa da mevcuttur.

Sizde bu eşarp modellerinden istediğinizi seçin, tesettür modanıza şıklık katın. Fiyat bilgisi alabilmek için Mooncorn’da yer alan ürün açıklamalarından yararlanabilirsiniz.

Desenli Eşarp Seçilirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tarzınız her şeyden önemli olabilir ancak eşarbın tasarımının yanı sıra kullanım konforu açısından farklı taraflarına da odaklanmanız gerekir. Bu yüzden eşarp alırken dikkat edilmesi gereken unsurlara dikkat etmelisiniz. Söz konusu unsurlardan bazıları şunlardır:

·         Eşarbı seçerken dokunmanız gerekir. Eğer ürünü internetten sipariş vermiyorsanız, mutlaka dokunun ve yumuşaklığını test edin. Şayet internet üzerinden sipariş ediyorsanız Mooncorn gibi ürün kalitesine güvendiğiniz bir siteyi tercih etmelisiniz.

·         İpek bir eşarp tercih ediyorsanız güneşin altına tutabilir ve sahte olup olmadığını anlayabilirsiniz. Sarı görünüyorsa sahte, fildişi renginde ise gerçek ipekten üretilmiş bir eşarptır.

·         Terletmeyen ve hava alan eşarpları, saç sağlığınız için tercih edebilirsiniz.

·         Dokusu yumuşak olan eşarplar, önceliğiniz olmalıdır.

·         Sırf ucuz olduğu için kalitesinden şüphe edeceğiniz ürünleri satın almayın.

Bu adımlara dikkat ederek, bilinçlenebilir ve sağlıklı bir alışveriş yapabilirsiniz. Mooncorn üstünden eşarp satın alarak kaliteli ve şık tercihler yapabilir, solma ya da eskime konusunda endişe etmeden sipariş verebilirsiniz.

Eşarbın En Büyük Adresi MOONCORN!

Uzun yıllardır bu alanda hizmet veren Mooncorn, bir tesettür giyim markasıdır. Tesettüre dair birçok ürünle müşterilerine hizmet vermektedir. Bu işletme, desenli pilise eşarp koleksiyonu ve eşarba dair tüm ürünleriyle şimdi sizlerle! Kargo fırsatları ve müşterisine olan yoğun ilgisiyle Mooncorn, kısa sürede birçok müşterinin sürekli tercih ettiği bir platform haline gelmiştir.

Sayısız şal, eşarp modelleri ve namaz elbisesini bünyesinde barındıran marka sayesinde, birçok müşteri, kendilerine ait moda dünyalarını yaratmışlardır. Siz de Mooncorn ile tesettür modasına dahil olabilir ve tarzınızı eşarbınızla yansıtabilirsiniz. Tesettür deyince ilk akla gelen markalardan olan Mooncorn’u ve ürünlerini tercih ederek kendi kendinizin ikonu olabilirsiniz.   

Editör: Haber Merkezi