Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu;
‘Tedbirler altında kutlanan son bayram olsun’

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Cenkcimenoğlu, bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu dile getirdiği mesajında, Korona virüsün etkilerinin artarak devam ettiğine dikkat çekerek tedbirlerin gevşetilmemesi uyarısında bulundu.


Kurban  Bayramında; kucaklaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşma duygularının güçlü olduğuna vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, “Maalesef, bu bayramda da pandemi dolayısıyla, tedbirlerin yoğun olduğu, sosyal mesafeye dikkat ederek, duygularımızı, bayram sevincimizi yaşayacağız” dedi.


Başkan Cenkcimenoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Milletçe temennimiz, tüm insanlığın barış, sevgi ve hoşgörü ortamında huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesidir. Bütün dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de olumsuz etkileyen korona virüs salgını nedeniyle alıştığımız o eski bayramları doya doya yaşayamıyor olsak da, sosyal mesafe kurallarını göz önünde bulundurarak bayram heyecanımızı yitirmemeliyiz.
Sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza ve pandemi sürecine DEVA olmasını temenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim