Konuyla ilgili dokuz8Haber Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Biçici'nin açıklamasını olduğu gibi paylaşıyoruz.

dokuz8HABER'in Twitter'daki ana hesabı Salı akşam üzeri Twitter tarafından resmi herhangi bir bilgilendirme yapılmaksızın geçici olarak sınırlandırıldı. Tüm göstergeler organize bir 'spam' saldırısının ürünü olarak hesabımızın sınırlandığı yönünde. Yakın zamanda CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun da hesabı benzer şekilde sınırlanmıştı.

dokuz8HABER bu tür saldırılara karşı elbette geri adım atmayacak. Sorunu aşmak üzere Twitter nezdinde girişimlerimize başladık, ancak bu noktada dokuz8HABER takipçilerinin ve dostlarının dayanışmasına ihtiyacımız var.

Bu arada yayınımızı Twitter'daki dokuz8TV (https://twitter.com/dokuz8tv) hesabından sürdüreceğiz. Bu hesabı da takibe almanızı rica ediyoruz.

Destek için neler yapabilirsiniz?

Takipçilerimiz twitter.com/dokuz8haber adresine girmeye çalıştığında "Dikkat: Bu hesap geçici olarak sınırlandırıldı" uyarısı çıkıyor. Açıklamanın hemen altında da "Evet, profili görüntüle" düğmesi yer alıyor. Sizlerden ricamız oraya tıklayarak hesabımıza erişmeniz oradan herhangi bir haberi alıntılayarak @TwitterSupport'a yönelik dokuz8tv hesabında da paylaştığımız ilgili metinle tweet atmanız.

Yine dokuz8haber.net adresindeki sitemizden, Facebook, Instagram ve YouTube'da "dokuz8haber" adıyla yayın yapan kanallarımızdan da yayınımız devam edecek. Bu sorunu da dayanışmanızla en kısa sürede aşacağımıza inanıyoruz. #dokuz8susmayacak

İLGİLİ METİN:

Since 2014 @dokuz8haber has been one of the representatives of independent free media in Turkey. Restricting a news organization's account is a blatant assault on the people's right to information. Please lift the restriction on dokuz8HABER account @twittersupportTwitterdokuz8TV (@dokuz8tv) | TwitterThe latest Tweets from dokuz8TV (@dokuz8tv). @dokuz8haber’in yedek hesabıdır. Ana hesabımızı tekrar kullanmaya başlayana kadar tüm yayın akışımızı bu...

Twitter ( https://twitter.com/dokuz8tv )
dokuz8TV (@dokuz8tv) | Twitter
The latest Tweets from dokuz8TV (https://twitter.com/dokuz8tv). https://twitter.com/dokuz8haber’in yedek hesabıdır. Ana hesabımızı tekrar kullanmaya başlayana kadar tüm yayın akışımızı bu hesaptan takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim