ABONE OL, ABONE BUL

Her gün binlerce insan kaliteli haberler için Habere Güven’i takip ediyor. Yalnız Akdeniz’de değil Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden haberlerimiz ilgiyle okunuyor ve paylaşılıyor.

İnternet haber sitemiz www.habereguven.com resmi olarak 19 Şubat 2020 tarihinde, ‘Habere Güven Gazetesi’ ise basılı ve dijital olarak 10 Kasım 2020 tarihinden itibaren abonelere ulaştırılmaktadır.

Bu zorlu zamanlarda, Habere Güven gibi bağımsız, gerçeği arayan, kadının, çocukların, mültecilerin, ötekilerin, yaşamın, doğanın sesi olan bir haber kuruluşu çok önemlidir.

Herkesin güvenilir bilgilere erişimi hak ettiğine inanıyoruz. Bu nedenle, nerede yaşadıklarına veya neyi ödeyebileceklerine bakılmaksızın, haberlerimizi tüm okuyucular için açık tutmayı seçiyoruz.

Habere Güven'in zengin hissedarı veya sırtını sermaye kesimine dayadığı bir sahibi yoktur, bu da gazeteciliğimizin nüfuz ve çıkarlardan uzak olduğu anlamına gelir - bu bizi farklı kılar.

Habere Güven, bağımsız ve özerk olup, bilimsel araştırmalar ve analizler sunma konusunda da bir yayın politikasını esas alır. Ezilenlere, ihmal edilenlere ses verebilir ve daha parlak, daha adil bir gelecek yaratmaya yardımcı olmaya çalışır.

Bağımsız gazetecilik; halkı, emeği, adaleti, barışı, temel hakları, doğayı, kadınları, gençleri, çocukları, kültürü, sanatı savunmanın olmazsa olmaz koşuludur.

Siz de gerçeğin sesini yükseltmek adına sorumluluk almak istiyorsanız, Habere Güven Gazetesine abone olabilir ve onun yaşaması için bir abone bulabilirsiniz.

Bu değişken ekonomik zamanlarda bizi destekleme ve gazeteciliğimizin yaygın olarak daha fazla insana ulaşmasını sağlama gücüne sizler sahipsiniz.

Her katkı, büyük veya küçük, fark yaratır.
Şimdiden sonsuz teşekkürler…

Abone Koşulları:
Yurtiçi, yıllık (52 sayı) 300 TL
Yurtdışı, yıllık (52 sayı) 52 “$” veya 52 "€"

IBAN: TR15 0006 4000 0016 0020 9300 57
İş Bankası, Kuruköprü Şubesi / Adana

Abonelik ödemeleri karşılığında fatura kesilmektedir.

Editör: TE Bilisim