Gezi Parkı eylemlerinde göstericilere palayla saldıran ve bu nedenle Palalı Sabri olarak bilinen Sabri Çelebi, Beyoğlu’nda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Son Dakika, 1️⃣4️⃣ ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen “KISKAÇ-12” operasyonlarında 6️⃣0️⃣ şüpheli yakalandı Son Dakika, 1️⃣4️⃣ ilde FETÖ’ye yönelik olarak düzenlenen “KISKAÇ-12” operasyonlarında 6️⃣0️⃣ şüpheli yakalandı

Sabri Çelebi hakkında, kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhuşa zorladığı iddiasıyla dava açılmıştı. 248 yıla kadar hapis cezası talep edilen Çelebi, 6 ay önce beraat etmişti.

Gezi Parkı eylemleri

Gezi Parkı eylemlerinde bulunanlara palayla saldırdığı gerekçesiyle Sabri Çelebi’nin de aralarında bulunduğu dört sanık, İstanbul 53’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanmıştı.

11 Mayıs 2017’de yapılan karar duruşmasında biri polis memuru dört kişiye karşı “silah sayılabilecek kesici aletle kasten yaralama” suçundan 3 yıl hapse mahkum edilen Sabri Çelebi, bir kadını zırhla yaraladığı gerekçesiyle de 9 bin lira adli para cezasına çarptırılmıştı.

Editör: Haber Merkezi