Gurbetçi şarkıcı Melisa Hatzis, İstanbul'da düzenlenen International New World Awards'ın düzenlediği gecede 'Yılın En İyi Şarkısı' ödülünü aldı.
Gecede, iş, sanat ve medya dünyasından bir çok isim ödül alırken, Gurbetçi şarkıcı Melisa Hatzis 'Kara Gözlüm' eseri ile yılın en iyi şarkısı ödülünü aldı. Almanya'da yaşayan gurbetçi Hatzis, sesi ve şarkıları ile dinleyicilerin beğenisini topladı.

Ödül töreninde yapılan oylama ile zirvede hak ettiği yerini alan Hatzis, medyanın da gözdesi olurken, yakın zamanda çekimlerini tamamladığı Zeki Sincar Production etiketi ile sağladığı 'Kara Gözlüm' şarkısı ile merak uyandırırken, bir çok müzik yapımcısının da dikkatini çekti.
Uzun süredir Almanya'da müzik çalışmalarını sürdüren Hatzis, yaptığı açıklamada, "Türkiye'de olmaktan ve bu ödülü ana vatanda almaktan onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Piyasaya yeni çıkacak klibi ve şarkısı için de konuşan Melisa Hatzis, yaptığı çalışmalarda en iyi müziği ve başarılı eserleri dinleyicileri ile buluşturmaya devam edeceğini iddia etti. Klip sonrası, Almanya'da da yeni projelerinin olacağı müjdesini veren Hatzis, "Türkiye ve Almanya arasında yoğun programlarım var. Enerjimi yanımda olan çocuklarım ve sevenlerimin desteğinden alıyorum" diyerek, önümüzdeki günlerde de muhteşem eserleriyle çıkışını sürdüreceğini ifade etti.

Editör: Güven BOĞA