Türkiye KHK Platformları Birliği: “KHK platformları olarak baskıcı, ötekileştirici, dışlayıcı, yasaklayıcı, hukuksuz ve adaletsiz uygulamalara karşı herkesi müdacadeleye davet ediyoruz” dedi.
Platform yazılı açıklamasıyla Twitter etkinliğine davet etti.
Konuyla ilgili açıklama şu şekilde;
Haksızlıklar karşısında hakkını arayanlar, iktidarın baskı, ötekilestirme, yok sayma politikalarına karşı çıkanlar ya terörist olmakla ya da ‘teröristlerin’ oyununa gelmekle suçlanıyorlar. İş o noktaya geldi ki, iktidar gibi düşünmeyen, iktidarın haksız uygulamalarını eleştirilen herkes ‘terörist’ olarak damgalanıyor.
KHK ile işlerinden ihraç edilenler, işinden edildiği için direnen emekçiler, evine ekmek götüremedigini söyleyen insanlar, açlık sınırın altında yaşadığı için hükümeti elestirenler, seçilen belediye başkanlarının yerlerine atanan kayyumları protesto edenler, kayyum rektör istemeyen öğrenciler, bu suça ortak olmayacağız diyen akademisyenler, gazeteciler, aydınlar, yazarlar, siyasi partiler kısacası muhalif olsun olmasın herkes terörist ilan ediliyor.

KHK platformları olarak baskıcı, ötekileştirici, dışlayıcı, yasaklayıcı, hukuksuz ve adaletsiz uygulamalara karşı herkesi müdacadeleye davet ediyor
VE DİYORUZ Kİ

#İtirazımVar

Editör: TE Bilisim