Magaza aydinlatma ve ticari mekanlarin aydinlatmasi her zaman satista ve musteri cekmede en onemli faktorlerden biri olarak gorulmustur. Aslinda iyi aydinlatma, magazanizda iyi bir duygu yaratmanin ve musterinin alisveris deneyimini iyilestirmenin ana faktorlerinden biridir.

Aydinlatma ve uygun magaza isiklarinin kullanilmasi, magazada cekici bir atmosfer yaratilmasinda o kadar etkili olabilir ki koleksiyonun satislarini bile birkac kat artirir ve bu arada magaza ici ve urunlerin aydinlatmasi ne kadar onemliyse, Vitrin aydinlatmasi da ayni derecede onemlidir cunku vitrin isigi yoldan gecenleri cekmede ve onlari musteriye donusturmede onemli bir rol oynar.

Genel olarak vitrin aydinlatmasinin ilk etapta musteri cekecek, daha sonra musterilerin magazanizda daha fazla vakit gecirmesini saglayacak, son olarak ise ekonomik ve magaza sahibine cok fazla maliyet getirmeyecek sekilde olmasi gerektigi soylenebilir.

Genel olarak vitrin aydinlatmasinin ilk etapta musteri cekecek, daha sonra musterilerin magazanizda daha fazla vakit gecirmesini saglayacak, son olarak ise ekonomik ve magaza sahibine cok fazla maliyet getirmeyecek sekilde olmasi gerektigi soylenebilir. .

Bir magaza veya vitrin isiklandirirken dikkat etmeniz gereken noktalar vardir, bu yuzden magaza isiklari satin alirken ve takarken en iyi secenegi secebilmeniz icin bunlari asagida inceledik.

LED teknolojisini kullanin: LED isiklar, diger aydinlatma cihaz turlerine gore cok daha az enerji tuketir ve bu, bu isiklarin cok daha uzun omurlu olmasini saglar, dolayisiyla LED isiklarin zamanla kullanilmasinin aydinlatma maliyetini azaltacagi ve onemli olcude azaltacagi sonucuna varilabilir. Magazanizin parlakligi.

CHP Kırklareli Milletvekili Fahri ÖZKAN,  Kırklareli’deki Sel Felaketi İçin Adalet Arayışı Devam Ediyor CHP Kırklareli Milletvekili Fahri ÖZKAN, Kırklareli’deki Sel Felaketi İçin Adalet Arayışı Devam Ediyor

Urunlerinizin gercek rengini gosteren bir lamba secin: Renksel geriverim indeksi veya CRI, lambanin isigi altindaki nesnelerin rengini yansitan bir indekstir ve 0 ile 100 arasinda bir sayidir, bu sayi ne kadar yuksek olursa 100'e o kadar yakin olur. Bu, urunlerinizin bu lambanin isigi altinda daha iyi bir renk gorunumune sahip olacagi anlamina gelir, bu nedenle magazanizda renk gorunum indeksi 80'in uzerinde olan isiklari kullanmaya dikkat edin.

Ayrica magaza aydinlatmalari hakkinda daha fazla bilgi almak veya magazanizin aydinlatilmasiyla ilgili ucretsiz danismanlik almak icin Tekwat'in teknik uzmanlariyla iletisime gecebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi