TEKİN, “ HALKIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIMAKTADIR ”

YOL SORUNUNA BAŞKAN OYA TEKİN’DEN ANINDA MÜDAHALE

Mazbatasını aldığı ilk günden itibaren çalışmalarının startını veren Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ziyapaşa mahallesi sakinlerinin, “ Oya Başkanımızdan yollarımızı yapmasını istiyoruz” talebi üzerine sorunları yerinde tesbit ederek çalışmaların başlaması için gerekli talimatlarıı verdi.

Zi̇yapaşa 1

YOL SORUNUNU YERİNDE TESBİT EDİP GEREKLİ TALİMATI VERDİ

Halkçı ve Katılımcı Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek görevlerinin başında olduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Ziyapaşa mahallesi sakinlerimizin yollarının yapılmasıyla ilgili talebi üzerine belediye meclis üyemiz ve mahalle muhtarımız ile birlikte sorunları tesbit ederek çalışmaların başlanması ve biran önce çözüme kavuşması için ilgili müdürlüğümüze gerekli talimatları verdik.  Halkımızın talepleri bizim için çok büyük bir önem  taşımaktadır ” dedi.

Zi̇yapaşa 2

“SEYHAN’I DAHA GÜZEL HALE GETİRMEYE KARARLIYIZ”

Güveloğlu, koltuğunu devretti Güveloğlu, koltuğunu devretti

Seyhan’ı daha güzel bir hale getirmek adına büyük bir özveriyle çalışacaklarını belirten Başkan Tekin, “ Bunun içinde çalışmalarımız belirlenilen program doğrultusunda gerçekleşmekte. Mahallelerimizdeki sorunların bizlere bildirilmesi durumunda gerekli hassasiyeti gösterip sorunun ortadan kalkması adına tüm imkanlarımızı seferber edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Vatandaşlarımız hiç merak etmesinler. Her geçen gün  eksikliklerimiz giderilecek ” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin tesbit çalışmasının ardından mahalle sakinleri ve esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Zi̇yapaşa 3

Zi̇yapaşa 5

Editör: Haber Merkezi