Melankoli ve Aşk temalarının gizli sahibi Tuğkan’dan “Kayboldum”  

2020 yılında “Kusura Bakma” isimli çıkışıyla çok kısa sürede müzik piyasasında yükselişe geçen Tuğkan, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Viral 50, hot hits, Global Top 50, Top 50 Türkiye gibi listelerde yer alan ve Viral 50’de 1 numaraya yükselen Tuğkan, “Kayboldum” isimli yeni single’ını ile sevenleriyle yeniden buluşuyor.

Melankoli ve aşk dolu parçalarıyla özellikle z kuşağı kadın dinleyicilerin odağında olan Tuğkan, tiktok’ta da paylaştığı videolar ile 1.8 M üzerinde beğeniye ulaştı. Sözü ve bestesi Tuğkan’a ait olan “Kayboldum” isimli yeni single’ın aranjesi ve mix’i ise Alper Gemici tarafından yapıldı. Mastering’de Utku Ünsal imzası taşıyan şarkı, ud ve yaylı çalgıların tınılarını alternatif pop tarzı ile harmanlıyor.

Doha Sahillerinde Sezonu Açan Ece Mumay, Muhteşem Fiziğiyle Göz Kamaştırdı! Doha Sahillerinde Sezonu Açan Ece Mumay, Muhteşem Fiziğiyle Göz Kamaştırdı!

Kayboldum 16 Şubat’ta Born in Music etiketiyle tüm dijital platformlarda, klibi ise @tugkanofficial Youtube kanalında yayınlandı!

Editör: Haber Merkezi