Dinleyenlerini mest eden şarkılarıyla hem Azerbaycan hem de Türkiye’de beğeniyle dinlenen Azeri şarkıcı Nurlan Ordubadlı, “Can Azerbaycan” albümüyle çıkış yakaladı. Albümüyle aynı ismi taşıyan şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü şarkıcı, “Hareketli bir şarkı, hayranlarım şarkıyı dinlerken kendilerini keyifli hissetsinler istiyorum.” ifadelerinde bulundu.

Yaşa Azerbaycan, Ahuzar İçinde gibi şarkılarla önemli bir çıkış yakalayan, şarkıları Türkiye ve Rusya’da da dinlenen Ordubadlı, Can Azerbaycan şarkısıyla da mest etti. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı, “Bir şarkıcı için beğenilmek çok önemli. Neticede şarkılarınızı, insanların duygularına tercüman olması, dinleyicilerin keyifli vakit geçirmesi için yapıyorsunuz. Bu nedenle Can Azerbaycan adlı şarkımın dinleyicilerim tarafından sevilmesi beni çok mutlu etti. Çok özel bir şarkı oluşturabilmek için özel bir çalışma içerisinde olduk.” sözleriyle Can Azerbaycan ile ilgili beklentilerinden bahsetti.

“Oldukça Hareketli Bir Şarkı!”

Can Azerbaycan’ın hareketli bir şarkı olduğunu belirten, açıklamalarında bu konuya vurgu yapan Nurlan Ordubadlı, “Biliyorsunuz, hareketli şarkılar bazı duyguları verme konusunda çok daha başarılı. Ben de Azerbaycan’a olan sevgimi hareketli bir şarkıyla yansıtmak istedim. ‘Nədi ki bir can ola qurban Azərbaycan üçün’ sözü, şarkının en özel kısımlarından bir tanesi. Bir duyguyu temiz ve saf bir şekilde vermeye çalıştım. Hayranlarımdan gelen yorumlar, bu konuda başarılı olduğumu fark etmemi sağladı.” ifadelerinde bulundu.

“Albüm 2021’de Çıktı”

Can Azerbaycan albümüyle de ilgili açıklamalarda bulunan Nurlan Ordubadlı, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Can Azerbaycan albümüm 2021’de piyasaya çıktı. Çok yeni bir albüm olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özel şarkıların bir araya geldiği bu albüm, müzik kariyerimde de çok önemli bir yere sahip. Albümümle aynı adı taşıyan şarkım, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Çok mutluyum, farklı projeler de yapmayı istiyorum.”

Editör: TE Bilisim