Adana'da, Kardiyoloji Uzm. Dr. Hasan Boğa, Op. Dr. Süleyman Taner Dinçsoy ve Op. Dr. Ahmet Alıcı, Op. Dr. Haluk Ballı, Op. Dr. Eren Haytaoğlu tarafından hizmete açılan İstiklal Tıp Merkezi hasta kabule başladı.

Deneyimli uzman kadrosu ve modern tıp teknolojileri ile şehrin kalbine açılan Özel İstiklal Tıp Merkezi, İç Hastalıkları (Dahiliye), Çocuk Sağlığ ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kardiyoloji, Nöroloji, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Genel Cerrahi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Klinik Psikoloji, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları (Psikiyatri), Beslenme Diyetetik Poliklinikleri ile sağlık alanında vatandaşlara hizmet ediyor.

Modern Cihazlar

Teknolojinin tüm olanaklarına sahip bir görüntüleme alt yapısıyla hizmete başlayan İstiklal Tıp Merkezi 1.5 Tesla MR, en son teknoloji Bilgisayarlı Tomografi, Ultrasonografi, Kemik Dansitometri, Mamografi ve Röntgen cihazları ile yurttaşlara etkin ve güvenli bir sağlık hizmeti sunmaya başladı.

Seyhan Belediyesinin Güneyinde Central Plaza’da bulunan İstiklal Tıp Merkezi Adana ilinin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelecek hastaların sağlık gereksinimini karşılayacak potansiyele sahip durumda. Adana’nın merkezinde bulunan ve her türlü toplu ulaşım araçlarıyla da rahatça ulaşılabilecek olan İstiklal Tıp Merkezi büyük bir ihtiyaca yanıt verecek.

Boğa; Adana ve Bölge Halkımıza Hayırlı Olsun.”

Özel İstiklal Tıp Merkezinin Yönetim Kurulu Başkanı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Boğa, “Sağlık sektöründe niceliksel ve niteliksel anlamında büyümek, daha çok yurttaşa ulaşmak, hizmette kusursuz olmak temel hedeflerimiz arasında” dedi.

Boğa açıklamasında; “Adana, bölgenin sağlık merkezi üssü olacak altyapı ve doktor kadrosuna sahip bir şehirdir. İstiklal Tıp Merkezi de sahip olduğu Teknolojik alt yapı ve donanımla teşhis ve tedavide önemli bir konuma sahip olacağına inanıyorum. Adana ve bölge halkımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Zeydan Karalar’dan Nezaket Ziyareti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar İstiklal Tıp Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Kardiyoloji Uzmanı Hasan Boğa ile görüş alışverişinde bulunan ve daha sonrasında sağlık kontrolünden geçen Başkan Karalar, yaşamsal öneme sahip olan bu yatırımdan dolayı Tıp Merkezinin kurucularına teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim