POMEM Kursiyerlerinden Başkan Demirçalı'ya Teşekkür Ziyareti

Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen POMEM kurslarına katılan ve başarılı bir şekilde spor mülakatını geçen kursiyerler, Belediye Başkanı Ali Demirçalı'yı ziyaret etti.

Yüreğir Belediyesi'nin Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen ücretsiz POMEM kurslarına katılan ve spor mülakatını başarıyla geçen 31. Dönem POMEM kursiyerleri, Başkan Demirçalı'ya verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etmek amacıyla ziyaret gerçekleştirdiler.

Yenişehir Belediyesinin İngilizce kursu başladı Yenişehir Belediyesinin İngilizce kursu başladı

774818

Gençler, Yüreğir'de açılan bu kursların hayatlarında bir fırsat olduğunu belirterek, daha fazla kurs açılmasını ve başarılı olan arkadaşlarının artmasını temenni ettiler. Başkan Demirçalı ve kurs antrenörlerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler, teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ali Demirçalı, emeği geçen hocalara teşekkür ederek, kursların devam edeceğini ve Yüreğir'de sporu yaygınlaştırmak için çaba gösterdiklerini vurguladı. Ayrıca kursiyerlere Ankara'da yapılacak sözlü mülakatlarda konaklama ve yol desteği sağlanacağını müjdeledi.

Başkan Demirçalı, "31. Dönem POMEM ücretsiz kursumuzdan faydalanarak spor mülakatına katılan 102 kursiyerimizden 100'ü başarılı olarak bizi gururlandırmıştır. Ayrıca 2 erkek, 3 kadın kursiyerimiz 'Akdeniz Bölge Derecesi' elde etmiştir. Kursiyerlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

774816

Yüreğir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde POMEM, SUEM, ASEM ve PMYO hazırlık kurslarının devam edeceğini belirten Başkan Demirçalı, gençlerin eğitim ve spor alanındaki desteklerinin süreceğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi