Model, geniş açı ve derinlik sensörü dahil 4 lensi entegre eden 64 megapiksel ana kameraya sahip.

Güney Koreli üretici Samsung, tüm Galaxy ürün serisinin en enerji verimli modeli olan yepyeni Galaxy M51 telefonunu piyasaya sürdü.

Cihazın bataryası 7.000 miliamper saat (mAh) gibi hatırı sayılır bir kapasiteye sahip ve 25 watt'lık bir güçte hızlı şarj imkanını destekliyor .

6.7 inç ekran ile Super AMOLED Plus teknolojisi sunmanın yanısıra FullHD + çözünürlük, zengin ve canlı renkleri garanti ediyor.

64 megapiksel (MP) ana kamera , dört mercekten oluşuyor ve 12 MP sensörlü geniş bir açı ve 5 MP derinlik kamerası içeriyor. Buna karşılık, 32 MP'lik ön kamera ekranın üst kısmındaki küçük bir deliğe yerleştirilmiş.

2019'dan itibaren Galaxy M ailesindeki diğer cihazlar gibi, yeni modelde çip üzerinde Qualcomm sistemi bulunuyor, bu durumda Snapdragon 730 işlemci . Ayrıca MiroSD kartlarla genişletilebilen 6 GB işletim belleğine ve 128 GB dahili depolamaya sahip.

Son olarak, bir yan parmak izi okuyucusuna sahip ve kısa bir mesafe içinde bulunan cihazlarla, örneğin bir ödeme terminali ile veri alışverişine izin veren Yakın Alan İletişimi ( NFC ) teknolojisini entegre ediyor .

Model şu anda teknoloji devinin Rusya ve Almanya için resmi çevrimiçi mağazalarında sırasıyla 29.990 ruble ( 394 $ ) ve 360 ​​€ ( 425 $ ) fiyatla siyah veya beyaz olarak satılıyor.

Editör: TE Bilisim