beIN Sports Sunucusu Seyhan Şaşko hamilelik nedeniyle işine ara verdiğini açıkladı.

Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta sunuculuk yapan Seyhan Şaşko, hamilelik nedeniyle işine ara verdiğini açıkladı

Twitter hesabından açıklama yapan Seyhan Şaşko, "Küçük bir veda vakti. 9 aylık doğum öncesi büyüme yolculuğunun sonuna doğru yaklaşırken, artık oğlumun dünyaya gelmek için seçeceği günü bekleme vakti geldi çattı. Artık doğum sonrasında inşallah yine statlarda, stüdyoda, yeni yayınlarda görüşmek üzere, şimdilik hoşçakalın." dedi.

Seyhan Şaşko

Seyhan Şaşko, 7 Ocak 1989 tarihinde Ohri’de dünyaya geldi. Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başladı. Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duydu. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer aldı.[1]

Televizyonculuk kariyerine 2009'da TRT'de başladı. Daha sonra EUROSPORT'ta "Ters Köşe" isimli programı hazırladı ve sundu. 360 kanalında da çalıştı. Bir dönem Tivibu Spor'da çalışan Seyhan, şu anda beIN Sports Türkiye'de kariyerini sürdürmektedir.

Editör: TE Bilisim