Seyhanspor Kulübü Başkanı Zekeriya Turanbayburt, yapılan olağan genel kurulda tüm üyelerin oyuyla yeniden seçilerek güven tazeledi. Turanbayburt, Seyhanspor'un 101 yıllık onurlu mücadelesiyle sporun sadece bir aktivite olmadığını vurgulayarak, kulübün amatör ruhunu koruduğunu ifade etti. Seyhanspor'un Adana'nın tarihindeki önemli bir simge olduğunu belirten Turanbayburt, kulübün kuruluş hikayesini ve önemli isimleri anlattı.

Aca3606F B4Be 4239 9Df0 16A579C98877

Genel kurula katılan üyelerin tamamının oyunu almanın gururunu yaşadığını dile getiren Turanbayburt, Seyhanspor'un geçmişten günümüze olan direncini ve kararlılığını vurgulayarak, kulübü yaşatma azmi içinde olduklarını belirtti. Yeni yönetim kurulu ise Zekeriya Turanbayburt'un başkanlığında Günay Kaya, Ömer Y. Özbalaban, Özen Kankılıç, Erol Salman, Mehmet Kantacı, Aşkın Şendan, Gündüz İşisağ ve Sait Mutlu'dan oluştu.

Mülteci Paralimpik Takımı Paris'e doğru yola çıktı Mülteci Paralimpik Takımı Paris'e doğru yola çıktı

Denetleme kuruluna ise Çetin Batmaz, Turhan Çolak ve Dühan Dündar seçildi. Genel kurula çeşitli sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve AK Parti Adana eski milletvekili Tamer Dağlı da katılarak Başkan Zekeriya Turanbayburt'u tebrik ettiler. Bazı milletvekillerinin de Başkan Turanbayburt'u tebrik etmek için telgraflar gönderdiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi