Nisan 2022 itibariyle 10. yılını dolduran Sinematek Adana, yıldönümünü çok özel bir etkinlikle taçlandırıyor; Türk Sineması'nın büyük ustası Zeki Demirkubuz konuğumuz oluyor.

Pandemi nedeniyle verdiğimiz uzun aradan sonra, 10. yılımızda büyük bir dönüş yapıyoruz. 2014 yılında ağırladığımız ve "Kader" filmini izleyip, üzerine doyumsuz bir sohbet gerçekleştirdiğimiz Zeki Demirkubuz, Sinematek Adana'ya tekrar konuk oluyor.

27 Haziran 2022, Cuma akşamı Saat: 19:00'da Başkent Hastanesi Kışla Yerleşkesi Toplantı Salonunda başlayacak büyük buluşmada önce Demirkubuz'un sinemamızın baş yapıtlarından biri olan "Masumiyet" filmini izleyeceğiz ve Uğur ile Bekir'in "Kader"de başlayan öyküsünün nerelere uzandığına şahit olacağız.

Filmin ardından Zeki Demirkubuz'la yüz yüze bir sohbet gerçekleştireceğiz ve sizlerin de sorularını yanıtlayacak. Bu muhteşem akşamda yer almak istiyorsanız, ajandalarınıza şimdiden not ediniz :)

NOT: Sinematek Adana buluşmaları ücretsiz ve herkese açıktır. "Zeki Demirkubuz - Masumiyet" etkinliğine katılım, salondaki koltuk adediyle sınırlıdır. Salon dolduktan sonra gelecek katılımcılarımızdan şimdiden özür dileriz.

Editör: TE Bilisim