YEŞİL SOL PARTİ, "Siyasi operasyonlar durdurulmalı ve demokratik siyaset yapma hakkını tehdit eden fezlekeler iptal edilmeli" twitter etkinliği düzenliyor.

Bundan tam altı yıl öncesindeki Kobane olayları bahane edilerek, bugün HDP'li 9 milletvekiline yönelik fezleke hazırlanması İktidar Blokunun çaresizliğini gösteriyor.

HDP demokratik ve meşru zeminde siyaset yapan bir partidir.

Tek adam rejimi, halk nezdinde güç ve güven kaybettikçe daha da saldırganlaşıyor; akla hayale gelmeyecek bahanelerle demokratik muhalefeti hatta iktidar bloku dışında kalan tüm kesimleri baskı altına almaya çalışıyor.

HDP’li 9 milletvekili hakkında fezleke hazırlanıp, dokunulmazlıklarının kaldırılmak istenmesi, bir başka milletvekili Faruk Gergerlioğlu’na hukuku çiğneyerek ceza verilmesi kabul edilemez.

Bu türden, darbe dönemlerini aratmayacak siyasi operasyonlarla ancak, kendi anti demokratik ve otoriter renginizi belli edersiniz. Ekonomideki yere çakılışı, pandemiyle mücadeledeki beceriksizliği, doğayı yağmalayan projeleri ve artan işsizliği, yoksulluğu, Boğaziçi’nde ki kayyum rektör atamasını, Gare’de yaşanan fiyaskoyu örtbas edemezsiniz.

YEŞİL SOL PARTİ olarak bu türden siyasi operasyonlar durdurulmalı ve demokratik siyaset yapma hakkını tehdit eden fezlekeler iptal edilmeli diyor

VE EKLİYORUZ

????????

#YeşilPazartesiler

#VekilimeDokunma

Editör: TE Bilisim