Trump kampanyası, doktorunun Covid-19 tedavisi tamamladığı notunu gerekçe göstererek şimdi yüz yüze bir etkinlik talep ediyor.

Başkan Trump ve Demokrat adayı Joe Biden'ın kampanyaları, Trump'ın partizan olmayan bir heyetin 15 Ekim'de şahsen yerine sanal olarak belediye binası tarzı bir etkinlik düzenleme kararını reddetmesinin ardından Perşembe günü ikinci bir başkanlık tartışmasının zamanlamasıyla ilgili karşılıklı suçlamaları ve teklifleri takas etti. .

Bu arada, her iki kampanya da Batı'ya odaklanıyor. Biden, Arizona'daki etkinlikler için çalışan arkadaşı Senatör Kamala D. Harris'e (D-Calif.) katıldı. Başkan Yardımcısı Pence, Nevada'da görüldükten sonra eyalete indi. Trump, öğleden sonra Oval Ofis'te çalışırken koronavirüsten iyileşmeye devam ederken DC'deydi. Trump'ın doktoru, Trump'ın Cumartesi gününe kadar “kamu görevlerine” dönmesini beklediğini söyledi.

Trump Cumartesi günü miting yapmak istiyor

Trump, Fox News'ten Sean Hannity'ye Cumartesi günü bir kampanya mitingi düzenlemeyi umduğunu söyledi ve pozitif teşhisi ve hastaneye kaldırılmasından bu yana koronavirüs için negatif test edilip edilmediğine dair sorulardan kaçındı.

Trump, "Doktoru yeni gördüm, çok formdayım" dedi.

Başkan, Cumartesi gecesi Florida'da ve ardından Pennsylvania'da, iki eyalette yeniden seçilmesi için çok önemli bir miting düzenlemek istediğini söyledi.

Editör: TE Bilisim