Çingene Kızı Zeugma Filminin Galası Gerçekleşti Çingene Kızı Zeugma Filminin Galası Gerçekleşti

Türkiye'de korku filmi sektöründe ezber bozacak olan AMMON Filmi 24 Mayıs'ta izleyicileri ile buluşacak.

Yapımcılığını Zeki Sincar ve Adem Sincar'ın üstlendiği Zeki Sincar Productor ve Meda Film'in ortaklaşa yapımı olan AMMON'un senaristliği ve yönetmenliğini Celal Demirtaş yaptı.

Whatsapp Image 2024 05 08 At 09.51.39
Muhtuşem bir oyuncu kadrosuyla dikkat çeken AMMON'da başrolleri ünlü Tiktok Fenomeni Mehmet Cula, Güldemet Durukan, Fırat Tosun, Soykan Sincar ve Adem Sincar yer alıyor.

Dönemin en iyi korku filmi projesi olarak sektöre iddialı giriş yapan AMMON'un hikayesi gerçek hayat hikayesinden oluştu. Korkunun adresi olarak adlandırılan AMMON'un korku severlerle buluşmasına sayılı günler kalırken filmin yapımcılarından Zeki Sincar ve Adem Sincar, başta Türkiye olmak üzere uluslararası alanda birçok başarılı projeye imza atmaya devam ediyor. Sinema sektörünün yaşaması adına yıllarca dijitale karşı aralıksız çalışarak projeler üreten Zeki Sincar ve Adem Sincar AMMON'un soluksuz izleneceğini iddia etti.


"GÜZEL İŞ ÇIKARDIK"


Filmin genç yetenekli yönetmeni ve senaristi Celal Demirtaş ise böyle bir senaryonun Türkiye'de daha gerçekleşmediğini iddia etti. AMMON'un konusu ile de dikkat çekeceğini ifade eden Demirtaş, "Güzel bir kadro ile güzel bir iş çıkardık" dedi.
Oyunculardan Mehmet Cuha, Güldemet Durukan ve Fırat Tosun ise güzel bir yapım şirketi ile kendilerine sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını söyleyerek, "Başrol projesi olarak korku filmi izleyicilerinin gönlünde yer edeceğimizi umuyoruz. Bizlere bu fırsatı sunan ve bizlere güvenen kıymetli yapımcılar Zeki Sincar ve Adem Sincar'a teşekkür ederiz" şeklinde konuşarak, 24 Mayıs'ta muhteşem bir gişe ile ikinci seriyi çekerek devam edeceklerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi