Hepimizin bu aralar sıkça duyduğu bir isin Vatanmed Seo’su Uğur Öztürk. Hem başarıları hem de girişimci ruhuyla yeni nesil için tam bir örnek model olan Uğur Öztürk’ü daha yakından tanımak ister misiniz?

31 Aralık 1979’da doğan Vatanmed kurucusu Uğur Öztürk, ilk kliniğini 2007 yılında henüz 28 yaşındayken İstanbul Fatih ilçesinde kurdu. Bu klinik onun yeteneklerini göstermesi için bir basamak oldu. Ve genç iş adamı bu basamakları teker teker çıkıp şuan Türkiye’nin en başarılı saç ekim merkezinin sahibi oldu. Üstelik sadece Türkiye de değil, başarılarını 4 kıtaya taşıyarak Dünya’da da bu alanda bilinen bir isim haline geldi.

Uğur Öztürk: “Kellik bir kader değil”

Saç dökülmesi, insanların öz güvenlerini zedeleyerek onları sosyal yaşamlarında problem yaşayacak hale getiren ciddi bir sorundur. Özellikle erkeklerde sıkça görülen kellik, belli bir yaştan sonra görülme sıklığı artan bir durumdur.  Eskiden 35 yaş üstü erkekler, saç dökülmesiyle birlikte kendilerini mutsuz hissetseler de kaderlerine boyun eğip, bununla yaşamayı öğreniyorlardı. Ama günümüzde hiçbir kişi bununla yaşamaya mecbur değil. Çünkü artık, Saç ekimi sayesinde insanlar eski hatta eskisinden daha güçlü ve sağlıklı saçlara 6 ay gibi kısa bir sürede kavuşabiliyorlar.

ugur ozturk kimdir - detay

Vatanmed seosu Uğur Öztürk’e göre Saç Ekimi Nerede Yaptırılmalıdır?

Daha çok İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde rastladığımız saç ekim merkezleri, her geçen gün sayıca artmaktadır. Bu da saç ekim merkezi seçimini oldukça zorlaştırmaktadır. Ama saç ekimi merkezi seçimi işlem başarısı için ilk kriter olmalıdır. Ne yazık ki saç ekim merkezi adı altında öyle yerler var ki saç çıkması bir yana sağlığınızdan bile olabiliyorsunuz. Bu yüzden de saç ekimi merkezi seçiminde herkes hassas davranmalıdır. Peki saç ekim merkezi nasıl olmalı?

  • Saç ekimi yapılacak merkez sağlık bakanlığı onaylı olmalı
  • Merkezde hijyen kurallarına uygun, donanımlı bir ameliyathane olmalı
  • Acil bir durumda müdahale ekibi ve araçlarının olması
  • Saç ekimi yapacak kişi tecrübeli olmalı. Bu tecrübe, teorik bilgi yanında el alışkanlığı ve beceri olarak da geliştirilmiş olmalı
  • Saç ekim merkezi ekibi arasında uyum olmalı.
  • Danışan  iletişimine açık bir merkez olmalı

 Neden  Vatanmed?

Son teknoloji diamond sistemi ile acısız saç ekimi konusunda uzman bir klinik olan Vatanmed, 15 senede 15 klinik ile tam bir başarı örneği. Üstelik bu 15 klinik sadece Türkiye’de değil. Bosna, Kosova, Arnavutluk, Makedonya, İtalya, Irak (Kerkük, Duhok), Fildişi Sahilleri, Somali, Kenya ve Meksika’da da aynı başarılı hizmeti veren Vatanmed, sırf bu başarıları yüzünden  ilk tercihiniz olması gereken saç ekim merkezidir.

 15 şubesi ve 250’nin üzerinde çalışanı ile cilt estetiği ve saç ekimi konusunda hizmet vermesi  ve dünyanın dört bir yanında 1000’in üzerinde kişiyi saçlarına kavuşturması, Vatanmed’in başarıları konusunda emin olmamızı sağlamaktadır.

 Uğur Öztürk’e göre Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi, bundan birkaç yıl öncesine kadar çok pahalı bir işlemdi. Şuan Türkiye dışında da hala pahalı bir işlem. Ama günümüzde Türkiye bu anlamda tam bir saç ekim cenneti. Özellikle Vatanmed, bunca başarıya ve profesyonel hizmete rağmen uygun fiyatlı bir saç ekim hizmeti vermektedir. Üstelik garantili bir işlemin dünya saç ekimi fiyat ortalamasına göre çok aşağıda olması da Vatanmed’in başarısı…

Editör: TE Bilisim