Yenişehir Belediyesi, Mersin'in yoğun sosyal yaşam alanlarından biri olan Pozcu'da, Yenişehir Halk Masası, Kariyer Merkezi ve Kadın ve Aile Danışmanlığı Merkezi'nin bulunduğu yeni bir ek hizmet binası açtı. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "Halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Yenişehir Belediyesi, vatandaşların hizmetlere daha kolay erişimini sağlamak amacıyla Güvenevler Mahallesi'nde Forum AVM'nin güneyinde ek bir hizmet binası inşa etti. Bu yeni hizmet noktasında vatandaşlar, şikâyetlerini, taleplerini ve önerilerini iletebilecekleri Yenişehir Halk Masası'na başvurabilecekler. Ayrıca, iş arayanlara istihdam fırsatları sunacak olan Kariyer Merkezi ve kadınlara sosyal, psikolojik ve hukuki destek verecek olan Kadın ve Aile Danışmanlığı Merkezi de burada hizmet verecek.

Yenişehir Halk Masası, vatandaşların taleplerini hızlı bir şekilde değerlendirip çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. Vatandaşlar ayrıca 444 33 54 numaralı çağrı hattını kullanarak da hizmetlere erişebilecekler.

Yenişehir Belediyesinden Kentin En Yoğun Bölgesinde 3 Hizmet Birden (6)

Kariyer Merkezi, iş arayanlara kariyer planlamaları yapmaları, işverenlerle buluşmaları ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim programları sunmayı hedefliyor.

Kadın ve Aile Danışmanlığı Merkezi ise kadınların yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için psikologlarla birlikte çalışacak ve hukuki destek sağlayacak.

Yenişehir Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler sunmayı amaçlayarak üç farklı merkezi bir araya getirerek hizmet kapsamını genişletti. Bu yeni hizmet binası ile Yenişehir halkının yaşam kalitesinin artması ve sosyal yaşamda daha aktif bir rol alması hedefleniyor.

K-1 Konteyner Kent’te su sorununa el atan Başkan Tutdere: “Belediye emrinizde” K-1 Konteyner Kent’te su sorununa el atan Başkan Tutdere: “Belediye emrinizde”

Yenişehir Belediyesinden Kentin En Yoğun Bölgesinde 3 Hizmet Birden

Yenişehir Belediyesinden Kentin En Yoğun Bölgesinde 3 Hizmet Birden (4)

Yenişehir Belediyesinden Kentin En Yoğun Bölgesinde 3 Hizmet Birden (5)Yenişehir Belediyesinden Kentin En Yoğun Bölgesinde 3 Hizmet Birden (1)

Yenişehir Belediyesinden Kentin En Yoğun Bölgesinde 3 Hizmet Birden (2)

Editör: Haber Merkezi