Yıldız Tilbe'den 9 Haziran Çağrısı: "Gelin Sevincimizi de Üzüntümüzü de Birlikte Paylaşalım"

PINAR KERİMOĞLU'NUN KONUĞU GENÇ YETENEK SEDA METE PINAR KERİMOĞLU'NUN KONUĞU GENÇ YETENEK SEDA METE

Yıldız Tilbe, kariyerinin 30. yılını Tüpraş BJK Stadı'nda vereceği bir konserle kutlayacak. 9 Haziran Pazar günü gerçekleşecek konser öncesi gençlere özel bir çağrıda bulunan Tilbe, "Sevincimizi de üzüntümüzü de beraber paylaşalım" dedi. Ayrıca, hayranlarını heyecanlandıran bir sürpriz yaparak, yeni albümü 'Ben Bi Şarkıyım'ın çıkış tarihini 4 Haziran olarak duyurdu.

Yıldız Tilbe, dün akşam da Cahide Palazzo'da sahne alarak dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sırasında, albümünün çıkış tarihi ve içeriğiyle ilgili detayları paylaşan Tilbe, albümün çıkışına ilişkin detayları haftaya kamera karşısında açıklayacağını belirtti. "Şimdi hangi şarkı olduğunu söylemiyorum. Biraz merakta bırakayım sizi" diyerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Tilbe ayrıca, 9 Haziran'da Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda vereceği dev konserden de bahsetti. Üniversite sınavından çıkacak öğrencilere yönelik özel bir çağrı yaparak, "Gelin sevincimizi de üzüntümüzü de birlikte paylaşalım" dedi. Konserin hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü ve biletlerin hızla tükendiğini belirten Tilbe, dünden bugüne hit olmuş şarkılarını dev bir sahne ve ses düzeniyle dinleyicilerine ulaştıracaklarını dile getirdi. Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından büyük talep gören biletler, bilet satış sitelerinden edinilebiliyor.

Editör: Haber Merkezi