Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 25-28 Mart tarihleri arasında ikinci geç başvuru hakkı tanıdı. Yurt dışındaki üniversitelere kayıt olmak isteyen Türk öğrencilerin YKS'ye girmeleri gerektiğini belirten yönetmelik dolayısıyla oluşabilecek mağduriyetleri önlemek amacıyla bu ikinci geç başvuru imkanı sağlandı.

Yapılan duyuruya göre, ikinci geç başvuru süreci 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar başvurularını ÖSYM başvuru merkezleri aracılığıyla, bireysel olarak ÖSYM'nin internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden yapabilecekler.

Erdoğan, "yakında bir miktar Öğretmen ataması yapacağız." dedi. Erdoğan, "yakında bir miktar Öğretmen ataması yapacağız." dedi.

25-28 Mart tarihleri arasında başvuru yapacak adaylar için önemli bir detay da şu: Daha önce 1-26 Şubat 2024 veya 5-7 Mart 2024 tarihlerinde başvuru yapan adayların başvuru bilgileri geçerli olacak. Bu nedenle, söz konusu tarihlerde başvuru yapmış olan adaylardan yeniden başvuru alınmayacak.

Editör: Haber Merkezi