Sıfır Ücret Politikasından Sonra

Dünyanın Lider Sosyal Ticaret Borsası BingX, yenilikçi teknoloji anlayışıyla değişken pazar koşullarında kullanıcılarına kripto paraların otomatik spot al-sat işlemlerinde daha fazla fayda sağlamak amacıyla "Sonsuz Grid" botunu tanıttı.

Spot Grid, işlem emirlerini sabit fiyat aralıklarında verirken, Spot Sonsuz Grid bunu, üst fiyat sınırı olmaksızın önceden belirlenmiş bir yüzde aralığında yapar.

Spot Grid'den edinilen özel stratejiyle birlikte, Sonsuz Grid, yükselen piyasada oluşabilecek kazançtan en iyi oranda yararlanmak adına tasarlanmıştır. Sonsuz Grid ile BingX kullanıcıları kripto para piyasaları yükselişe geçerken fiyatın üst fiyat sınırını kıracağı konusunda artık endişelenmek zorunda kalmayacaklar. Açılan işlemlerde Sonsuz Grid, en üst fiyat kırılımında satış gerçekleştirip kazancın en üst seviyede olmasını sağlamakta. Sonsuz Grid, 7/24 "Yüksekten Sat- Düşükten Al" işlemini miktara bakmaksızın süresiz devam edebilmektedir.

BingX, grid işlemlerde "otomatik" veya "manuel" olarak seçenek sunmaktadır. BingX kullanıcıları, geçmiş veri analizine dayalı olarak önerilen parametrelerle veya önceden ayarlanmış parametreleriyle otomatik olarak Sonsuz Grid ile işlem yapabilecekler. Daha fazla yatırımcının Sonsuz Grid işlem stratejisinden yararlanabilmesi için yatırım tutarı, işlem yapılacak olan kripto paranın mevcut piyasa fiyatının %1'i kadar düşük olma imkânı sağlanmaktadır.

Sonsuz Grid teknolojisi volatiler piyasada yüksek frekansa ulaşabilir. Yakın zamanda duyurmuş olan Sıfır İşlem Ücreti Politikası ile Sonsuz Grid teknolojisinin birleşiminde, BingX kullanıcılarının kazancının en üst seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir.

Tanıtılan yeni özellikle ilgili BingX Halkla İlişkiler ve İletişim Direktörü Elvisco Carrington, şunları söyledi: "Trader'lar hızlı yükselen ve düşen fiyatları kaçırabilirler, Sonsuz Grid bu boşluğu dolduruyor ve fırsatları kaçırmamalarını sağlıyor. Yatırımı sabit tutar ve kullanıcılarımızın sürdürülebilir bir şekilde kar etmelerinin önünü açıyor. Bunun kullanıcılarımıza daha fazla seçenek getireceğini umuyoruz. Copy Trade hizmetimiz için de yakında Sonsuz Grid hizmetimizi aktif etmeyi planlıyoruz. Ve BingX, daha iyi bir kullanıcı deneyimi oluşturmak için yeni çözümler keşfetmeye devam edecek."

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, 5 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan dünya çapında 100'den fazla ülkeye spot, türevler ve copy trade hizmetleri sunan ve bünyesinde WOO, UNFI, TVK, and TRB gibi 500'den fazla kripto varlığı bulunduran bir kripto sosyal ticaret borsasıdır. BingX, Kanada, ABD, Litvanya ve Avustralya'da düzenleyici lisanslar kazanmış ve yakın zamanda varlık ve ticaret güvenliği için CertiK ve Slowmist tarafından en iyi notu almıştır. BingX, kullanıcılarını güvenli, basit ve şeffaf bir şekilde uzman trader'larla buluşturur.

 

BingX'i ziyaret edin: https://www.bingx.com/tr-tr/

BingX topluluğumuza katılın ve en son tekliflerimizden haberdar olun:
Telegram: https://t.me/BingXOfficial
Twitter: https://twitter.com/BingXOfficial

Editör: Haber Merkezi