Türkiye’deki Organik Tarımı da yakından ilgilendiren değişiklikler, üreticiyi zorlayacak! Türkiye’deki Organik Tarımı da yakından ilgilendiren değişiklikler, üreticiyi zorlayacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, yangın yerine dönen ülke ekonomisinin AK Parti eliyle çökertildiğini, halkın açlık, yoksulluk ve sefaletle karşı karşıya bırakıldığını söyledi. Meclis'te ekonomik krizin yarattığı kara tabloya dikkat çeken Barut, "Emekliye, işçiye, memura yok, Saraya her şey var! İlk tokadı yerel seçimde yediler, devamı inşallah genel seçimde olacak" dedi.

"YANLIŞLARININ BEDELİNİ BİZ ÖDÜYORUZ"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda söz alan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Ekonominin sorumlusu olarak kendisini gösteren, 'Ben ekonomistim' diyerek 'Nas' bahanesiyle ülkeyi ekonomik uçuruma sürükleyen tek adam rejimi, yerel seçimde ilk tokadı yedi. Devamı inşallah genel seçimde olacak. Ama olan halkımıza ve ülke ekonomisine oldu. Saray ve liyakatsiz yönetiminin yanlışlarının bedelini biz ödüyoruz" diye konuştu.

"DÜŞÜN YAKAMIZDAN"

AK Parti iktidarının yanlış politikaları sonucu meydana gelen krizin her geçen gün büyüdüğünü, facianın boyutlarının arttığını ifade eden Ayhan Barut, şunları kaydetti:

"Tüm uyarı ve ikazlara rağmen yanlışta ısrar sonucu, daha yeni Merkez Bankası 2023 yılında 818.2 milyar lira zarar ettiğini açıkladı. Seçim öncesi bilerek gerekli açıklamayı yapmadılar ama şu an tablo net olarak ortada. Anlamsız faiz inatları, Kur Korumalı Mevduat uygulaması ve kasıtlı yanlış ekonomi politikaları nedeniyle ülke yangın yerine döndü. Açlık, yoksulluk, işsizlik patladı. Emekliye, işçiye, memura yok, Saraya her şey var! Düşün artık milletin yakasından. Çekin ellerinizi milletin cebinden!"

Editör: Haber Merkezi