ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas'ta Dr. Ali Türemiş Üçüncü Kez Başkan Seçildi

ADANA - ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK, Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi ve seçime tek aday olarak giren Dr. Ali Türemiş, üçüncü kez başkan seçildi. 1987 yılında kurulan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK, yıllardır mücadele ettiği Süper Lig'de şampiyonluklar elde ederek Türkiye Kupası'nı kazandı ve Adana'yı Avrupa Kupası'nda temsil etti. Üçüncü kez başkan seçilen Dr. Ali Türemiş'in Yönetim Kurulu'nda Mehmet Ali Çetin, Ömer Taşkıran, Müge Atakan, Zafer Türemiş, Kemal Sağ, Ertuğrul Şimşek, Mehmet Salih Şekeröz, Bilge Nartoğlu yer aldı.

Cc1

Galatasaray’da sular durulmuyor, Florya’nın satışı tartışmalara yol açtı Galatasaray’da sular durulmuyor, Florya’nın satışı tartışmalara yol açtı

TESİS İÇİN YER TALEBİ

Son 17 yılda Adana'da masa tenisi branşının sporcu sayısının ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salonlar bulunmasına rağmen, maalesef Adana'da bu kadar başarılı olmamıza karşın bir salonumuz yok. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Sponsorlarımız var, belediye başkanlarından bize 2-3 dönüm yer tahsis etmelerini istiyoruz. Sponsorlarımızla birlikte yapacağımız içerisinde salon ve kamp yeri olan bir spor kompleksi ile Adana ve Türk sporuna katkı sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Cc3

Editör: Haber Merkezi