• DOLAR 32,39 %-0.35
  • EURO 34,82 %-0.15
  • ALTIN 2.395,22 %-1.13
  • BİST100 10.209 %1.62
  • BITCOIN 58.800 %1.73
  • ETHERIUM 2.999 %2.2
14°

EĞİTİM Haberleri

EĞİTİM haberleri ve güncel EĞİTİM gelişmeleri, EĞİTİM ile ilgili tüm video, EĞİTİM fotoğrafları ve EĞİTİM haberleri Habere Güven sitemizde


Eğitim

"Milli Eğitim Bakanı, laik eğitimin ve Cumhuriyet’in düşmanı olan gerici yapılarla işbirliği yaptığını ve yapacağını açıkça ilan etmiştir."

Eğitim

Eğitim Sen; Türkiye’deki öğrencilerin yüzde 33’ü (en büyük pay) uluslararası düzeyde tanımlanan sosyoekonomik dilimlerin en alt diliminde yer almaktadır.

Dünya

Taliban tüm kadın öğretmenleri erkek okullarından kovdu, pek çok erkek çocuğun hiç öğretmeni olmayan sınıflarda oturmasına neden oldu.

Emek

Eğitim Sen Adana Şube 12. Olağan Genel Kurulunda "Demokratik Güç Birliği" ve "Emek Hareketi" Ayrı Ayrı Listelerden Seçime Girdi.

Eğitim

Eğitim ve bilim emekçileri, OECD ülkeleri arasında ekonomik, sosyal ve özlük haklar açısından son sıralarda yer almayı sürdürmektedir.

Gündem

Eğitim-İş olarak bu olayın ve sonuçlarının peşini bırakmayacağımızı ve şiddete başvuranların akıbetinin takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz.

Eğitim

"Eğitimde sorunları çözmek yerine derinleştirenleri, okullarda yaşanan problemlere kayıtsız kalanları, taleplere kulak tıkayanları uyarıyoruz."

Eğitim

HEDEP İstanbul Milletvekili Celal Fırat; Talebimiz çok anlaşılır ve nettir. Herkese eşit, parasız, laik, bilimsel, anadilde ve nitelikli bir eğitim...

Reklam Bloğu