• DOLAR 32,39 %0.05
  • EURO 34,75 %-0.16
  • ALTIN 2.397,41 %0.02
  • BİST100 10.209 %1.62
  • BITCOIN 58.841 %1.71
  • ETHERIUM 2.975 %0.51
13°

Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Habere Güven sitemizde


Gündem

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, kadın cinayetlerine verilen cezaları yetersiz olduğunu ifade ederek, "Suçu ispat edilenin idam cezası olmalı diye...

Yerel Haberler
Yerel Haberler
Kadın

"Düzenlenen oturumlarda, genç kadınlar bir araya gelerek, kendi şehirlerimizde karşılaştığımız sorunları ve çözüm önerilerini tartıştık."

Siyaset
Kadın

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği Adana Kadın Meclisi; Biz; kadın ölümlerini yeryüzünden silene kadar durmayacağız.

Siyaset
Siyaset

"Kadınlarımızın yaşamın her alanında varlıklarını hissettirecek ve toplumun önünü açacak projelerde öncü rol üstlendiği Kadın Dostu Bir Belediyecilik"

Kadın

Adana Kadın Platformu tarafından İnsan Hakları Derneğinde Cumartesi Annelerine destek amaçlı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kadın

Kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olamamasının, 21. yüzyıl dünyasının halen en önemli sorunları arasında yer aldığına dikkat çekildi.

Emek

Tüm Bel-Sen Adana Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu Tamamlandı. Şube Yürütme Kurulu Sonucuna Göre İlk Kez Kadınlar Yönetimde Çoğunluk Oldu.

Kadın

TMMOB 8. Adana Yerel Kadın Kurultayı, ‘’Cumhuriyetin 100. Yılında Kadınların Emek ve Özgürlük Mücadelesi’’ ana temasıyla gerçekleştirildi.

Yerel Haberler
Kadın

"Demokratik, laik, toplumsal cinsiyet eşitliğinin ve barışın sağlandığı bir ülke için çalışmaktan yorulmayacağız."

Reklam Bloğu