Çukurova Üniversitesi'nde Önemli Eğitim: 21. Videokonferanslar Kongresi

Çukurova Kulak Burun Boğaz Derneği, geleneksel olarak düzenlediği Videokonferanslar Kongresi'nin 21.'sini gerçekleştirdi. Bu kongrenin önemli bir bölümü, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı'nda gerçekleştirilen kadavra üzerinde eğitim kursunu içeriyordu. Prof. Dr. Süleyman Özdemir liderliğinde düzenlenen kurs, 100'den fazla Kulak Burun Boğaz asistanı ve uzmanına kadavra üzerinde eğitim sağladı.

Sıcak Havaların 4 Tehlikeli Etkisi Sıcak Havaların 4 Tehlikeli Etkisi

Prof. Dr. Süleyman Özdemir

Kursun içeriği, estetik burun ameliyatı (rinoplasti), endoskopik sinüzit ameliyatları, yüz plastik cerrahi ameliyatları, endoskopik kulak ameliyatları ve ülke genelinde nadir bulunan tükürük bezi endoskopisi (sialendoskopi) gibi konuları kapsıyordu. Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Türkiye'nin önde gelen Kulak Burun Boğaz uzmanlarının eğitici ve konuşmacı olarak katıldığı bu kursların başarıyla tamamlandığına dikkat çekti.

Bu önemli kongre, Adana'da gerçekleşti ve 300'den fazla katılımcı, 77 konuşmacı, 17 panel ve 3 canlı cerrahi sunumu ile 2 gün boyunca devam etti. Çukurova bölgesindeki tıp camiası tarafından büyük bir ilgiyle izlenen bu etkinlik, ülke çapında Kulak Burun Boğaz hekimleri arasında bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik etti.

D S C08296

D S C08297

D S C08241

D S C08269

D S C08198

D S C08221

Editör: Haber Merkezi